Ha passziválok iratkozzak be vagy nem?
Figyelt kérdés
Mik az előnyök és a hátrányok?
Levelező költségtérítésesre mentem volna, de képtelen vagyok rávenni magam hogy igényeljek diákhitelt.
Válaszokat előre is köszi.
2011. szept. 6. 12:02
1/2 anonim válasza:
Ha nem is kívánod folytatni, akkor teljesen fölösleges beiratkozni. Bár ehhez azt kéne tudni, hogy fél év múlva rátudod venni magad, vagy ennyit nem ér neked az egész!
2/2 A kérdező kommentje:
Most dolgozni fogok és a suli mellett is abból fogom fizetni az egészet. Meglesz a pénz csak erre a félévre nem tudtam előteremteni.
Megér nekem ennyit de én akkor sem akarok diákhitelt a mai világban meg a családi háttér miatt már szinte fóbiám van a hitelekkel kapcsolatban még ha ilyen "kedvező" is a diákhitel.
2011. szept. 6. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!