Én voltam aki az elcseszte, buta voltam.. Kérdést írta ki, akik válaszoltak rá tudják, most töltök fel magamról képet, akik válaszoltak a kérdésre válaszolnának arra is hogy hány kilot hízzak?
köszönöm szépne a válaszokat, sokat segítettek már abban is hogy miket egyek hogy hízzak és végre rendbje jöjjek
Szia!
Megint köszönöm érdeklődésed!
Próbálok egyre többet enni, és vacsorára is valami tartalmasabba
ma pl reggeli-2db főtt tojás, 1 csésze párolt lencse, 4 szezámmagvas kétszersült/20kcal/db-4 sz csirkesonka-salátának, hozzá 1 medve sajt,20-30g sajtkrémmel, 1 retek
tízórai 2alma
ebéd egy tányér spenót 1főtt tojás, 1sz csirkemell rántva-ezt persze leitattam
vacsora 3alma 150g njoghurt 15g túró, 60g zab kásának
Szia! En 168 cm 43 (42,5) kg voltam most 44-43 lehetek de nyaron asszem felmentem 44 fole picit
Nekem 2 eve kezdodott fogyival, ami atcsapott ebbe, utana egeszseges eteleket ettem, en se hiztam vissza mult tanevben semmit! Mert hsvi 2 szer ha ettem edeset nyaron hiztam mikor sok edeset ettem DE! en fokozatosan emeltem a kcal szsmot pl 400 kcal utan nem rogton ettem 1800 at hanem minden heten 100 al tobbet mindig fokozatosan. Emeltem igy s testem nem tartalekolt....
De te hirtelen emeltel! Es megsem hiztal semmit? Szamomraez furcsa sztem 2 kgnak minimum fel kellett volna jonnie. Tuti nem hiztal?
Szia!
Köszönöm szépen ar érdeklődésed!
Hát mostmár annyira sikerült, hogy már nem tetszem magamnak, állandóan eszek, de van hogy már már zabálok is, rettentően sokat eszek, elkapnak a falásrohamok és nem bírom leállítani magam:( 50-55 kilo vagyok, igaz menzesz még mindig nincs már így lassan 3 éve nem értem miért nem jön már meg...
nagyon jó hogy eszel 55-60 kg pedig nem lehet kövér :))
adj időt a szervezetednek hogy rendbe jöjjön,gondolom orvoshoz jársz
képek esetleg?
bocs 50-55 kicsit félreolvastam...
akkor meg főleg csinos lehetsz. sportolsz valamit?
Hogy minden buta, koplalós lány lássa, hogy mit fognak elérni, tanulság képpen.
Most, hogy jött a suli, mindenki fogyózni akar, és a legtöbbel ez fog történni.
Ne tegyétek, lehet ésszel is fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!