Én voltam aki az elcseszte, buta voltam.. Kérdést írta ki, akik válaszoltak rá tudják, most töltök fel magamról képet, akik válaszoltak a kérdésre válaszolnának arra is hogy hány kilot hízzak?
köszönöm szépne a válaszokat, sokat segítettek már abban is hogy miket egyek hogy hízzak és végre rendbje jöjjek
Szent jobb és országalma... Holnap reggel az első utad egy pékségbe vezessen,vagyél vagy 5lekvárosbuktát,és csokiskalácsot. Ma este meg látogass el egy cukrászdába és fald fel a fél készletet.
15kg-ot minimum fel kellene szedned...
Jajj én úgy feltudnám szedni ezt helyetted,nekem sikerülne egy hónap alatt:D
Ha az izmaidat nem dolgoztatod, a feljövő kilók nagy része zsír lesz. Ha az erőnléted megengedi, végezz erősítő gyakorlatokat. A comb, a vádli, a has, a hát és a fenék segédeszköz nélkül is erősíthető valamennyire.
Legyél mértékletes a gyarapodásban. Ne egyél össze minden szemetet! Pl. ne egyél meg két zacskó csipszet még ilyen soványan sem! Igyekezz egészségesen táplálkozni. Csak valamivel többet, mint amennyire szükséged van.
Csak egy kicsit még erősítselek a hitedben, nehogy vissza ess:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
18:54
Én nem vagyok orvos és nem szeretnék belekontárkodni, de erre a lányra igenis kell még zsír is jócskán. Esztétikai szempontból sem lenne valami okos húzás erre a csonváztestre kizárólag izmokat rápakolni. És ha te sem vagy orvos, akkor egy ilyen pszichésen beteg embernek ne adj jótanácsokat, mert esetleg csupa jószándékból többet ártasz, mint használsz. Extrém kövéreknek és soványaknak orvosi felügyelet kell a fogyáshoz/hízáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!