Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A húgom alig mozog, és folyton...

A húgom alig mozog, és folyton eszik! Extrém túlsúlyos! Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint amíg nem dönti el fejben, hogy ő változtat, addig én semmit se tehetek.

Egész nap zsömlét, és ilyen szénhidrátdús kajákat eszik! Az ebédje általában 3-szorosa az enyémnél! :S

Emellett semmit sem mozog, egész nap csak tévézik. Már 1 hónapja minden nap kutyát sétáltatunk (napi 1,5 órát), de tök felesleges, mert utána megeszik 2 szendvicset!

És nem is hallgat rám, olyankor elkezd sírni, eszik még valamit.. :S

Amúgy 9 éves a húgom, kb 143 cm magas és 83 (!!!!) kg!

2011. júl. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim válasza:

A norbis kaja nem legjobb XD Próbáltam, nah én attól voltam rosszul.

FOGYITÁBOR!! Ha ti nem bírjátok a hisztijét, meg megsajnáljátok. NA ott nem fogják.

Anyukádék túl engedékenyek vele.

Hisztis gyerek voltam én is...de a szülői kártyát ellen nincs mit tenni.

Engem dugtak már zuhany alá is 3 évesen XXD

Pár szülői pofon hiányzik és az hogy Én vagyok az anyád/apád és amíg ebben a házban élsz, az én kenyeremet eszed az van amit én mondok.

ha meg vissza pofázik:

Nem szégyelled magad, mikor én mindent megteszek érted? így hálálod meg? Lennél te xy helyébe..

Ne hazudtold meg anyád/apád XD

Mit mondtál? Még egy szó, és nem kapsz... XD

Csináld meg ezt meg ezt és csak akkor kapsz..addig a szemem elé ne kerülj...

Bizoynos helyzetekben nincs más, mint az érzelmi zsarolás és kényszer.

Tapasztalat

5. évesen világgá akartam menni, el is indultam, anya hagyta (tudta h úgy se jutok kapun túlra) visszajöttem, mert rájöttem. Hideg van (tél van) nincs pénzem, nem tudom hova menjek, elrabol valaki. Így azt mondtam, h másképp fogom megbüntetni és felmentem a szobámba duzzogni egy egész délutánt.

2011. júl. 7. 18:43
 52/61 anonim ***** válasza:

zárjátok be a spájz ajtót. Előző este mérjétek ki, hogy mennyit ehet.

Vagy főzzetek együtt valami fogyis kajákat. Zabpehely kekszet vagy joghurt tortát.

2011. júl. 7. 18:59
 53/61 anonim ***** válasza:
Készítsetek gyümi kelyhet :P
2011. júl. 7. 19:05
 54/61 anonim ***** válasza:
sajnos ezmár ott el lett cseszve hogy túl engedékenyek voltak vele a szüleid ahogy írták itt egy páran. Mert ha gyerekkorba rászoktatja hogy ez a te adagod ( 1 tányér és nem 3 ) és ez a példa előtte akkor úgy szokja meg, és nemfog 9sszevissza enni amikor kedve tartja hanem amikor az vacsora vagy uzsonna idő van. Szerintem főzzetek csak annyit hogy osszátok szét max egy kicsi maradjon de ne annyi hogy degeszre egye magát. Igenis szóljanak rá a szüleid, mutasd meg ezt az oldalt anyukádnak, olvassa végig a hozzászólásokat mivel ők tudnának ez ellen tenni senki más. Ha nemszereti azokat a dolgokat hogy gyümölcs barnakenyér stb.. akkor egye azt amit eddig ezzel úgyse tudsz mit csinálni az én tesóm is finnyás, de ezt esetleg majd talán kinövi.
2011. júl. 7. 19:15
 55/61 anonim ***** válasza:

én nem bírom elképzelni hogy 6-8 zsemlétől valaki ennyire meghízzon még ha mellette jó zsíros pörköltet ebédel akkor se.

Csokikat chipszet colát nem szokott enni?

2011. júl. 7. 20:18
 56/61 anonim ***** válasza:
74%

De hát bakker,NE VEGYETEK FEHÉR LISZTES DOLGOKAT,CSOKIT,CSIPSZEKET!!!! Ha nem veszitek meg akkor úgysem tudja megenni ezeket a vacak kajákat,csak egészséges ételeket és rágcsákat tartsatok otthon. Ha nem eszi meg? Akkor nem éhes! Hidd el 2nap múlva már könyörögni fog egy kis brokkolikrémlevesért.

Most ez teljesen olyan ahogy írtad,mintha terrorban tartana titeket egy 9éves hisztis kölyök.

2011. júl. 7. 21:02
 57/61 anonim válasza:
Figyelj,egyszerű anyukádnak szólsz hogy térjen át az egészséges kajára..Húgod meg ha nem eszi meg a zöldégeket, gyümölcsöket stb,akkor nem kell neki más kaját adni.És akkor ráébred a dolgokra.
2011. júl. 8. 02:30
 58/61 anonim válasza:
Ha magától nem változtat az életmódján, akkor nektek kell őt diétára fogni és mozgásra bírni! Biztos, hogy nem lesz egyszerű, de inkább most szenvedjen vele, mint 17-18 éves korában, mikor már a fiúzáson jár az esze... Ne adjatok neki édességet, vagy csak nagyon ritkán, vegyetek barna kenyeret, szoktassátok rá a zöldségekre, gyümölcsökre. Amibe lehet, cukor helyett rakjatok inkább édesítőt, üditőket is csak mértékkel fogyasszon, abból is csak lightot vagy ízesített vizet. És keressetek neki valami sportot, amit élvezni is tudna. A csapatjátékok szerintem a legjobbak. Egyébként úgy gondolom, hogy hogy ha az első 2-3 kilotòl sikerülne megszabadulni, utána már ő is rákapna az ízére. Ja, és támogassátok, dícsérjétek, és segítsetek neki. Ha kell, diétázzatok együtt. Mindig hasznos egy társ aki motiválja őt. Sok sikert! :)
2011. júl. 8. 05:03
 59/61 anonim ***** válasza:
Na jó, itt drasztikus lépéseket kell tenni. Nem a gyerek a főnök, ez a legfontosabb. El kell tőle zárni mindent, ami fokozottan kalóriadús és szigorúan felügyelni az étkezéseit. Lesz hiszti, ordítás, vergődés, de 10 év múlva meg fogja köszönni.
2011. júl. 8. 21:38
 60/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Sikerült meggyőzni azóta a Húgodat? Update sikerült azóta? Én fogytam vele 5 hó alatt 26 kilót.Ha azóta se sikerült,szívesen segítek...

2012. jan. 7. 20:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!