A húgom alig mozog, és folyton eszik! Extrém túlsúlyos! Hogy segítsek rajta?
Anyukám szerint amíg nem dönti el fejben, hogy ő változtat, addig én semmit se tehetek.
Egész nap zsömlét, és ilyen szénhidrátdús kajákat eszik! Az ebédje általában 3-szorosa az enyémnél! :S
Emellett semmit sem mozog, egész nap csak tévézik. Már 1 hónapja minden nap kutyát sétáltatunk (napi 1,5 órát), de tök felesleges, mert utána megeszik 2 szendvicset!
És nem is hallgat rám, olyankor elkezd sírni, eszik még valamit.. :S
Amúgy 9 éves a húgom, kb 143 cm magas és 83 (!!!!) kg!
A norbis kaja nem legjobb XD Próbáltam, nah én attól voltam rosszul.
FOGYITÁBOR!! Ha ti nem bírjátok a hisztijét, meg megsajnáljátok. NA ott nem fogják.
Anyukádék túl engedékenyek vele.
Hisztis gyerek voltam én is...de a szülői kártyát ellen nincs mit tenni.
Engem dugtak már zuhany alá is 3 évesen XXD
Pár szülői pofon hiányzik és az hogy Én vagyok az anyád/apád és amíg ebben a házban élsz, az én kenyeremet eszed az van amit én mondok.
ha meg vissza pofázik:
Nem szégyelled magad, mikor én mindent megteszek érted? így hálálod meg? Lennél te xy helyébe..
Ne hazudtold meg anyád/apád XD
Mit mondtál? Még egy szó, és nem kapsz... XD
Csináld meg ezt meg ezt és csak akkor kapsz..addig a szemem elé ne kerülj...
Bizoynos helyzetekben nincs más, mint az érzelmi zsarolás és kényszer.
Tapasztalat
5. évesen világgá akartam menni, el is indultam, anya hagyta (tudta h úgy se jutok kapun túlra) visszajöttem, mert rájöttem. Hideg van (tél van) nincs pénzem, nem tudom hova menjek, elrabol valaki. Így azt mondtam, h másképp fogom megbüntetni és felmentem a szobámba duzzogni egy egész délutánt.
zárjátok be a spájz ajtót. Előző este mérjétek ki, hogy mennyit ehet.
Vagy főzzetek együtt valami fogyis kajákat. Zabpehely kekszet vagy joghurt tortát.
én nem bírom elképzelni hogy 6-8 zsemlétől valaki ennyire meghízzon még ha mellette jó zsíros pörköltet ebédel akkor se.
Csokikat chipszet colát nem szokott enni?
De hát bakker,NE VEGYETEK FEHÉR LISZTES DOLGOKAT,CSOKIT,CSIPSZEKET!!!! Ha nem veszitek meg akkor úgysem tudja megenni ezeket a vacak kajákat,csak egészséges ételeket és rágcsákat tartsatok otthon. Ha nem eszi meg? Akkor nem éhes! Hidd el 2nap múlva már könyörögni fog egy kis brokkolikrémlevesért.
Most ez teljesen olyan ahogy írtad,mintha terrorban tartana titeket egy 9éves hisztis kölyök.
Szia!
Sikerült meggyőzni azóta a Húgodat? Update sikerült azóta? Én fogytam vele 5 hó alatt 26 kilót.Ha azóta se sikerült,szívesen segítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!