A húgom alig mozog, és folyton eszik! Extrém túlsúlyos!
Hogy segítsek rajta?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint amíg nem dönti el fejben, hogy ő változtat, addig én semmit se tehetek.
Egész nap zsömlét, és ilyen szénhidrátdús kajákat eszik! Az ebédje általában 3-szorosa az enyémnél! :S
Emellett semmit sem mozog, egész nap csak tévézik. Már 1 hónapja minden nap kutyát sétáltatunk (napi 1,5 órát), de tök felesleges, mert utána megeszik 2 szendvicset!
És nem is hallgat rám, olyankor elkezd sírni, eszik még valamit.. :S
Amúgy 9 éves a húgom, kb 143 cm magas és 83 (!!!!) kg!
No idefigyel reggel egyen meg 2-zsömlét 10-óraira egyen meg egy müzlit,ebédeljen 1 tányér étel és hogyha kell még neki egy féltányért adj neki 17:00-kor egyen meg 2-piritós kenyeret tejjel ...és napi 10-perc mozgás!!!
2011. júl. 7. 18:15
22/61 anonim válasza:
és te hány éves vagy ?
2011. júl. 7. 18:16
23/61 A kérdező kommentje:
Hidd el próbáltam már csökkenteni az adagját, de egyszer rám borította az ebédlőasztalt azzal a szöveggel, hogy ki vagyok én hogy megszabjam, hogy ő mennyit ehet... :S
Ha kajáról van szó elborul az agya...
2011. júl. 7. 18:16
24/61 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok
2011. júl. 7. 18:17
25/61 anonim válasza:
Szerintem ülj le anyukáddal és mondd meg neki, hogy neked fontos a tesód egészsége! Legyél nagyon komoly és mind végig nézz anyukád szemébe! És tanácsold a testvérednek ,hogy ne egyen olyan sokat :/
26/61 anonim válasza:
és te hány éves vagy ?
27/61 anonim válasza:
mennyivel vagy idősebb? Tudod mit kellene csinálnia anyukádnak? Ha látja h ennyit eszik, megfogni kivenni a kezéből és kész ezvan. Esetleg eldugni a kaját... Nem kell h éhen haljon, de egyen meg egy zsömlét.. és ha ebédel ad neki anyud valamennyit és nem többet, nem két három adagnyi kaját... az ilyenről mindig a szülö tehet... nincs türelme nevelni a gyereket és akkor ha nyafog akkor jólvan akkor itt egy csoki csak maradj csöndbe.. anyukádat nem érdekli h a gyereke megis halhat vagy esetleg komolyan elrontja az egész életét? Tini korára hogy megy majd közösségbe ilyen társadalomban, ahol ekkora elvárások vannak? Szerintem csak neveléssel és szigorral lehet elérni, nem nem és nem és ezvan had sirjon... persze elkell vele beszélgetni hogy miért van ez de nem neked hanem anyudnak...
2011. júl. 7. 18:18
28/61 anonim válasza:
ja és én fiú vagy 13 éves 162-centiméterel és 63-kilóval szerinted ez sok és mindennap gyógyszer mert mert anélkü nem tudok élni mert megfuladnék :S
2011. júl. 7. 18:18
29/61 A kérdező kommentje:
Anya tudja, milyen kockázatai vannak.
Igazából anyának nincs türelme hallgatni a hisztizését a kaja miatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!