Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A húgom alig mozog, és folyton...

A húgom alig mozog, és folyton eszik! Extrém túlsúlyos! Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint amíg nem dönti el fejben, hogy ő változtat, addig én semmit se tehetek.

Egész nap zsömlét, és ilyen szénhidrátdús kajákat eszik! Az ebédje általában 3-szorosa az enyémnél! :S

Emellett semmit sem mozog, egész nap csak tévézik. Már 1 hónapja minden nap kutyát sétáltatunk (napi 1,5 órát), de tök felesleges, mert utána megeszik 2 szendvicset!

És nem is hallgat rám, olyankor elkezd sírni, eszik még valamit.. :S

Amúgy 9 éves a húgom, kb 143 cm magas és 83 (!!!!) kg!

2011. júl. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
51%
akkor így járt... ilyen hisztis gyereket ennek semmi se jó? kezd idegesiteni a hugod xD h lehet valaki ennyire finnyás?
2011. júl. 7. 18:27
 42/61 anonim ***** válasza:
51%
fel tudsz tenni a képfeltöltés .hu ra képet a testvéredről ?? vagy elküldesz nekem privátba?
2011. júl. 7. 18:28
 43/61 anonim ***** válasza:

Esetleg Update kaják?

Nem rajongok norbiért, de csomó olyan termékük van, ami nem hízlal, mégis finom. Pl. cukormentes mogyorókrém, cukormentes péksütemények, tészták stb.

2011. júl. 7. 18:28
 44/61 anonim ***** válasza:
Aki éhes az mindent megesz! Ha nem kell neki ami egészséges akkor szó szerint szard le! Ha éhes lesz kénytelen lesz megenni!
2011. júl. 7. 18:29
 45/61 anonim válasza:

Itt anyukádnak kellene lépnie. Beszélj anyukáddal.

Gyűjts ki ezzel kapcsolatos információt, és mutasd meg neki a tényeket, hogy mi lesz ha nem fiygeltek oda rá.

Egyébként lehet azért eszik, mert kompenzál valamit.

9 évesen 143cm az a 83kg NAGYON sok!!!!! Csodállom, h nem beteg, pontosabban, lehet hogy nem látszik hogy beteg!!!!!

Cukorbetegség, vérnyomás problémák, szívbetegség, az ízületei, gerince...szomorú dolog lesz ez később..nem beszélve arról, h tiniként hogy megy majd a strandra..

Nekik ilyenkorban kötelező az orvosi vizsgálat iskolával, meg ugye még gyerekorvosa is van. Nem hiszem h nem szóltak volna még. Nálunk túlsúlyos gyerekek is kaptak papírt, amit haza kellett vinni. És benne volt a kartonjukba.

Tesód már annyira túlsúlyos, hogy komolyabb tanácsadóhoz kéne fordulnotok.

157cm 20 éves és 60kg sajnos igen fokozatosan szedtem fel a gimiben és nagyon bánom, h nincs időm sportolni..szar mikor nem jönnek rád a ruhád, és utálod, hogy narancsbőrös vagy bizonyos helyeken. Bár ez nem tűnik soknak, de kicsinek mindig kis vékony voltam, szóval ez magamhoz mérten sok. 10kg le kéne dobni. És bár megelőztem volna ezt.

Sztem tesódnak is mutathatsz elrettentő példákat, had ijedjen csak meg :D nem árt ha tisztában van vele mi vár rá.

Kelly osbourne remek példa, most volt az egyik magazinban, 22-25kg fogyott. Nagyon szívhez szóló volt amit nyilatkozott.

2011. júl. 7. 18:31
 46/61 anonim ***** válasza:

Ezt sem eszi meg, azt sem eszi meg. Jó, én is válogatós vagyok szó se róla, de hugodhoz képest sehol nem vagyok ilyen szempontból.

Arra még nem gondoltatok, hogy ne ugyanazokat vegyétek. Fokozatosan vegyetek egészségesebb dolgokat pl. tk. kenyeret. Ha nem lesz fehérkenyér, kénytelen lesz megenni a tk. kenyeret, ami egészségesebb stb.

16/L (második válaszoló)

2011. júl. 7. 18:34
 47/61 A kérdező kommentje:

A norbis kaják még eszembe se jutottak :)

Sőt, szerintem akkor rendelünk ilyen menüket, és nem tartunk itthon kaját. Akkor muszáj lesz annyit ennie.

Na ezt ki is próbáljuk nemsoká! Köszi az ötletet egyik válaszoló! :)

48/61 anonim ***** válasza:
0%
vegyék ki a manduláját a torok manduláját egyik ismerősöm 10-évesen 70-kiló volt és lefogyott 22-kilót most olyan 57-kiló
 49/61 anonim ***** válasza:

Mutasd meg a tesódnak ezeket a képeket és kérdezd meg tőle ,hogy ő is ilyen akar majd lenni?

[link]

[link]

2011. júl. 7. 18:38
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel ha sír? Mindenkinek igaza van, ha valaki éhes, bármit megeszik. Ha rinyál hogy ő ilyet nem eszik és tényleg nemeszik, akkor hagyjátok rá, ne adjatok neki kaját, ha éhes akkor úgyis ennifog zöldséget is,húst is.Hameg felborítja az asztal vágd jól pofon.Hidd el egyszer még hálás lesz neked. Ja és mégvalami attól mert te izmost vagy és a hugod hájas még a szülő tehet róla, mert elkell venni tőle a csokit,fehérlisztes dolgokat stb. Ki kell bírni hogy sír, vagy bele is halhat ha ennyit eszik.
2011. júl. 7. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!