Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A húgom alig mozog, és folyton...

A húgom alig mozog, és folyton eszik! Extrém túlsúlyos! Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint amíg nem dönti el fejben, hogy ő változtat, addig én semmit se tehetek.

Egész nap zsömlét, és ilyen szénhidrátdús kajákat eszik! Az ebédje általában 3-szorosa az enyémnél! :S

Emellett semmit sem mozog, egész nap csak tévézik. Már 1 hónapja minden nap kutyát sétáltatunk (napi 1,5 órát), de tök felesleges, mert utána megeszik 2 szendvicset!

És nem is hallgat rám, olyankor elkezd sírni, eszik még valamit.. :S

Amúgy 9 éves a húgom, kb 143 cm magas és 83 (!!!!) kg!

2011. júl. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
Figyelj!Te már 18 éves vagy ,így szerintem simán beleszólhatsz az életébe, főleg ,hogy a testvéred és tudasd vele ,hogy te mennyire szereted őt és ezért akarod ,hogy lefogyjon!
2011. júl. 7. 18:20
 32/61 anonim ***** válasza:

Iskolaorvos, háziorvos nem szólt anyukádnak, hogy baj lehet?

Dietetikushoz kell fordulnotok,aki szakember és tud segíteni.

persze a kislány fejében is tudatosolni kell, hogy mi miért történik.

2011. júl. 7. 18:21
 33/61 anonim ***** válasza:
hogyha nem fog annyit enne mond meg fog kapni heti zsebpénzt olyan 2000 forintot vagy amennyi nektek fussa
 34/61 A kérdező kommentje:

Kipipálva.

Először szép szavakkal próbáltam rá hatni. Mondtam, hogy így nem lesz helyes fiúja, nem tud sok szép ruhát venni, meg hogy nem lesz egészséges, stb.

Amikor nem jött be, jött a drasztikusabb módszer. Akkor mondtam neki, hogy a szíve is tiszta zsír, lassan levegőt se tud majd venni, meg fog halni 20 évesen szívrohamban...

35/61 anonim ***** válasza:
Vagy mondd azt neki ,hogy nincs pénzetek és valahogyan spórolni kellene! Pl.: nem eszik olyan sokat!
2011. júl. 7. 18:22
 36/61 anonim ***** válasza:
64%

nem értem, minden egyes dologra azt mondod hogy nem az nem fog menni... akkor minek magyarázkodjunk vagy segítsünk? tudod mit kell tenned, ne itt sírj...

( tudom most pontozzatok le de ez az igazság... )

37/61 anonim válasza:

A puffasztott rizset/búzát próbáltátok már? A zsemle helyett ebből csináljon szendvicset. Az íze is jó, és nem hízlal. Hátha rászokik.

Amúgy vigyétek el egy dietetikushoz, és ő beszélgessen el vele. Ezek az orvosok nagyon meggyőzően beszélnek, rá lehet hallgatna.

38/61 A kérdező kommentje:

Voltunk dietetikusnál, de az étrendben csupa olyan kaja van, amit ő sose enne még (na jó 1-2t még én sem, pl brokkoli..)

Amikor azt csináltuk, hogy megfőztük ami az étrendben van, akkor inkább nem is evett semmit a sok hiszti után

2011. júl. 7. 18:23
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
ezek a mai szülök mennyire tehetetlenek türelmetlenek... milyen zsebpénz? persze... NEM EHETSZ ENNYI!! ha hisztizik akkor meg sarokba állitani tiz percre esetleg megpróbálni nemfoglalkozni vele, kicsit büntetni amig hozzá nem szokik hogy hiába borogatja az asztalt akkor sem!! és ennyi...
2011. júl. 7. 18:23
 40/61 A kérdező kommentje:

Hát azt, hogy nincs pénzünk, nem hinné el..

Azért írom mindenre, mert már nagyon végső elkeseredésemben írtam ide. A kenyérpótlókat sem eszi meg, csak a fehérlisztes dolgokat

2011. júl. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!