Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 162 cm vagyok és 50 kiló = (...

162 cm vagyok és 50 kiló = ( Sehogy sem birok lefogyni, mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
162 centihez 50 kiló pont jó. Én 14 évesen 160 cm és 48 kg voltam, és azt sem tudtam mi az a fogyókúra.
2011. ápr. 26. 14:12
 12/23 anonim válasza:

Kedves 13:46

Azt mondod, hogy tanuljon meg étkezni??? azt hiszem pont azt kommenteltem, hogy-hogy kell egy kicsit helyesen enni...gyümölcs evés nem egészségesebb mint a bigmac(nincsenek benne telített zsírok)?????

valamint 6utáni vacsorázás azért nem kell mert ugye nem tudod alvás előtt ledolgozni és az zsírrá alakul át!!!

Ez tényleg "BAROMSÁG" !:) vagy csak te tudsz keveset Mr kemény vagyok és "Bölcs"!!!

2011. ápr. 26. 14:23
 13/23 anonim ***** válasza:

tökéletes vagy így.Mit akarsz....Én vagyok 156cm és 49 kg

14 évesen.Nem tudom hogy hova akarsz fogyni...O.o

Vagy akkor én lehetek a kövér..nem tudom...de még senki sem mondta ezt rám..

2011. ápr. 26. 14:29
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyok középkorú 80-90 kg-os nő! Huszonéves fiatal vagyok, 176 cm és 67 kg jelenleg. Ritkán kell fogyóznom szerencsére! Nekem ez megfelel, de voltam ennél karcsúbb és teltebb is kicsit! A teltebb hölgyek meg, ha jól érzik magukat, akkor neked mi a problémád velük? Ezért nem kellene bántani senkit!

A szomszéd kislány, aki 16 éves, csodálkoznak, hogy állandóan fáj a hasa gyomra, hetente 1-2 kétszer megy nagy dolgára.. Mikor már 10 évesen hagyta az anyja, hogy napi egy joghurton éljen! Tönkre van az emésztőrendszere.. Tudod én azt nem értem, hogy miért kell a gyerekeket így nevelni!

2011. ápr. 26. 14:30
 15/23 anonim ***** válasza:

14.23 tipikus példája vagy annak, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.

"azért nem kell lefekvés előtt enni, mert nem tudod ledolgozni, és zsírrá alakul át"

Kapitális ökörség!!! Mint mondtam, lefekvés előtt lassú felszívódású fehérjét kell enni! Az izmok ugyanis éjjel regenerálódnak, és ezt csak fehérjéből tudják megtenni! Éjjel a szervezet nem áll le, működik, regenerálódik. Megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagbevitelre szükség van lefekvés előtt is!

MIndegy, te kened-vágod a témát, az a lényeg! :D

2011. ápr. 26. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
14.30 ezek a gyerekek, pont, hogy nincsenek nevelve. Bámulják a tv-t, olvassák a hülyeségeket a neten, a szülők meg még örülnek is, hogy nem kell velük foglalkozni. Szeretet nem kapnak, így aztán tele lesznek lelki defekttel, és elkezdenek végletesen fogyókúrázni, később esetleg plasztikáztatni, és mindenkivel lefekszenek, mert azt hiszik olyankor szeretet kapnak...
2011. ápr. 26. 14:46
 17/23 anonim válasza:

13:46

:) de ő nem izomtömeget akar fejleszteni hanem fogyni akar:)))) fogalomzavarod van??? igen tudom h regenerálódik...és mit egyen ha nem gyümölcsöt tele van minden féle vitaminnal egyen chipset nem az jobb????

nem kenem vágom a témát de azért tudok egyys-mást, mivel érdekel a téma és utánaszoktam olvasni dolgoknak és tapasztalatoknak:)))) matektanárom így fogyott le 130kg ról h 6kor gyümölcs turmixot ivott:))) szóval hatásos!!!!!!!!!!!!! ennyit erről!!

2011. ápr. 26. 14:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Semmi probléma sincs a súlyoddal.Ennyi idősen én is ennyi voltam és gebe.Mivel mindenkinek más a szervezete szerintem mindenkinek más diéta,fogyi jön be.Amikor elkezdtem "egészségesen táplálkozni" pár nap után nem tudtam wc-re menni.Folyamatos szorulásom volt,s amikor visszaálltam a régi étkezésemre visszaállt a régi "mindennap tudok wc-re járni".Itt ezért mindenki más fog írni neked,de ez csak az én véleményem.
2011. ápr. 26. 16:33
 19/23 anonim ***** válasza:

14.55 te tényleg menthetetlen vagy... A legfontosabb dolog zsírcsökkentő diéta alatt, hogy sok fehérjét kell enni, hogy a szervezet ne az izmokban lévő glikogént bontsa le, hanem a zsírt!!!! Ezért kell este is fehérjét enni... Minden embernek van izma, mindenki jön-megy-dolgozik. Mindehhez izmok kellenek. És mindenkinek regenerálódik az izomzata éjjel, nem csak a testépítőknek.

Mindegy, reménytelen vagy...

A 130 kilós mamut matektanárod meg tök más tészta. Akin van 60-70 kiló zsír, az persze, hogy fogyni fog már attól is, ha az eddigi sz@r étkezései helyett, gyümölcsöt zabál. De ettől még ez nem lesz jó, mert az izomzatot is bontja a szervezet, ha nincs elegendő fehérje bevtitel.

No de széllel szemben brunyálok, mert te nagyon okos vagy, úgyhogy lezártam a témát! :D

2011. ápr. 26. 17:34
 20/23 anonim ***** válasza:

pff nem értem miért kell ezt ennyire felfújni. nem 15 kg-t akar leadni, hanem 3-at. HAHÓ MI BAJA LENNE TŐLE? a fogyásról mindenki az éhezés-drasztikus fogyás-szendvedés-re asszociál amikor pedig ha elkezd sportolni és egészségesen étkezni, akkor meg lhet hogy leadja azt a 3 kg-t, és sokkal egészségesebb lesz, boldogabb, kiegyensúlyozottabb.

egyé naponta 5-ször háromóránként, kis adagokat. cukor, fehérliszt (pékáru, fehérkenyér..TILOS) , csoki, cukros üdítők egyértelműen kiiktatva.

sok zöldség-gyümölcs-fehérje-szénhidrátból a normális fajta (pl. rizs, krumpli is csak főve), zsír minél kevesebb.

mindennek nézd meg a hátulját, amit megveszel, ha van benne olyan dolog, amiről nem tudod mi az, ne vedd meg! ha nem tudod mitből van, hgy állítják elő miért ennéd meg? mi van ha kerékgumi van benne? o.O ??

reggelire / tízóraira (felcserélheted) barnakenyér zöldségekkel, sovány sajtokkal (40-45%-os sajtok), VAGY barnakenyér, paradicsom, tojás, cukor-csoki-adalékanyagmentes müzli egy kis tejjel ( de ezzel nem fogsz jól lakni..)

ebédre főtt, meleg étel, zöldségleves, hal rizzsel, főtt krumpli (héjában főtt, kevés sóval), borsó, lencsefőzelék, spenót, ...

kerüld a tésztát, sült krumplit, pizzát, ...

uzsira mehet olyasmi mint ami tízóraira volt.

vacsira pedig ne nagoyn egyél szénhidrátot, saláta, hal, tojás (de főve, a tükörtojás, rántotta olajos), kefir, joghurt, abonett..

mindennap kötelező gyümölcsöt enni! a reggeli vagy tízórai valamelyik legyen csak gyümölcs!

amúgy szerintem kezdhetnéd háromnapos gyümölcsnappal, ez nem egy drasztikus táplálékmegvonás a szervezettől, ami ennyire meg annyira egészségtelen, hanem a sok salakanyag és méreganyag eltávolítása a szervezetből, a bőrös, hajad szebb lesz tőle, és nem lesz benned méreganyag, így könnyebb lesz a fogyás. ez nem egészségtelen, sőt kifejezetten egészséges. egy kis tisztításnak örülni fog a szervezeted, és meg fogja hálálni.

naponta sportolj valamit. mindegy mit, csak mozgás legyen. biciklizz, ússz, fuss, a futás a legjobb, de tornázz is Rubint RÉka-féle torna igen jóféle.. torna+zsírégető mozgás legyen, mert a zsírégető mozgással fogysz, de a tornával nem leszel undi plöttyedt bőr.

heti 1 kg a normális fogyás, szóval ne ijedj meg, ha ennél több nem megy le.

azért a kalóriákra is figyelj oda, ha már nassolnál ( heti 1-2 alkalommal lehet, de nem naponta! ) figyelj oda mit nassolsz, csokinyuszit ne egyél 100 gramm 500 kalória!! míg egy kocka csokiban csak 50-60 van.

ha nagyon nassolni támad kedved inkább egyél mandulát, mogyorót.. mint csokit.

ha gyorsétterembe mész, a falafel a legjobb választás, tulajdonképpen csak saláta, amiből akármennyit ehetsz, egy kis pita, de az minimális, és falafelgolyó, ami lassú felszívódású szénhidrát, így nem leszel tőle 1 óra múlva éhes, mint pl a pizzától, és egy golyóban csak 70-100 kcal van míg egy pizza 300-400 kcal (méretétől függően persze)

2011. ápr. 26. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!