Miért nem tudok sehogy sem lefogyni?
14 éves koromig 42-43 kiló voltam. Igaz kisebb is magasságilag. Nagyon vékony voltam, hízni akartam. Abba hagytam a táncot, mert már nem szerettem. Elkezdtem a hízókúrát. Este többet ettem mint reggel, mellette semmit se sportoltam. Túl jól sikerült. Felszaladtam 50 kilóra. Nagyon sokat híztam, de nőttem is vagy 3-5 centit. Vissza léptem táncolni, és elkezdtem a fogyókúrát. Már több mint 1 éve tart. Folyton eszek és nem tudom megállni. Mindig van otthon valamilyen süti. Azt néha-néha sikerül megállni. Az a baj, h Anya imád sütni és a 2 tesóm hízókúrázik, bár ők hiába csinálják, ők tényleg nem tudnak hízni. Próbálom elterelni a figyelmem az éhségtől így gyakran nézek tv-t, gépezek. Futok is, biciklizek. Este 6 után nem eszek. 1 héten 1x engedek meg magamnak vmi édességet. De semmi. Híztam 3 kilót, majd vissza fogytam. De 50 alá nem tudok lemenni sehogyan.
Reggel amikor felkelek akkor alig van hasam, de amikor eszek valamit reggelire bármi is az, olyan vagyok mint egy 9 hónapos kismama. és le se megy következő reggelig.
Tudnátok valami tanácsot adni? Már nagyon szét szórt vagyok. Nem tudok mit kezdeni magammal.
Előre köszi
16/L
165 cm
51 kg
tudom nem tűnik sok kilónak, mindenki írta már, h ne fogyózzak, mert ez pont az átlagos kiló, de tényleg husis vagyok
ha lefele akarsz menni ints búcsút a melleidnek első körben, sanszos hogy egy darabig nem találkoztok ilyen formában és méretben. a másik ami mindent elmond rólad hogy reggeli után 9 hónapos terhes vagy... aha hát persze. tökéletes lapos hasfalat akarsz minden körülmények között mint a modellek?:D 16 évesen amikor a hormonháztartásod olyan mint egy hánykolódó óceán? sok sikert. és még keményebb munkát. ahhoz brutál edzés kell és iszonyat önsanyargatás, plusz rámegy az egészséged.
simán megéri, sok sikert.
Ha kaja után nagyon kidudorodik a hasad, erősítsd meg a hasizmaidat. Én még nem próbáltam, nekem is úgy mondták. De veszteni nem vesztesz semmit, csak ne felülést csinálj, mert attól tönkremegy a derekad.
Fogyókúrát nem ajánlom, a sportot igen, mert az mindenkinek jót tesz, de ne akarj fogyni. Miért akarsz te 50 alá menni, 165 centihez az már túl sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!