Mivel tudnék gyorsan, de hatásosan lefogyni, ha nem akarok diétázni, mert még 13 éves vagyok, de az édességekről sehogy sem tudok lemondani?
A diéta minden alapja, de ne koplalásra gondolj, hanem egészséges étkezésre. Szerintem a legnagyobb gondod, hogy nem bírsz leállni az édességgel. Ha mondjuk minden nap eszel valami finomságot, akkor sehogy nem tudsz majd lefogyni. Viszont most fogsz megnyúlani, és lehet hogy akkor arányos lessz a súlyod a magasságodhoz.
Csak azt áruld el, hogy hány cm és hány kg vagy, akkor lehet hogy tudok valamit még írni.
15.03 Gratulálok
1: A felülésezés nem mozgás, és nem is fogyaszt
2: A diabetikus csoki cukorbetegeknek készült, a kalória és cukortartalama ugyanaz, mint a sima csokinak... Szóval diétázni azzal sem lehet.
A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:03
Te ritka hülye vagy, nem tudom honnan van 93%-od...
Csinálj meg 20 ezer felülést egy nap, egy dekát nem fogsz fogyni zsírból.Kis laza 10-20 perces futás meg aztán szintén nem túl sokat ér.
15:03-as vagyok
Nem tudom,mit kell mindig belekötni.Csak írtam valamit példának,és most ha olyan kedves lennék,mint ti,akkor írhatnék olyat,ami garantáltan nem hasznos válasz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!