Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnék gyorsan, de...

Mivel tudnék gyorsan, de hatásosan lefogyni, ha nem akarok diétázni, mert még 13 éves vagyok, de az édességekről sehogy sem tudok lemondani?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek! egy év alatt szinte 10 kg-ot híztam :((
2011. ápr. 24. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jah csak miért kell olyan témában tanácsokat osztogatnod amihez nem értesz? Mert hogy elég nagy hülyeségeketmondtál.

Én se megyek pl. villanyszerelő fórumokra észt osztani...

2011. ápr. 24. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak próbáltam segíteni. Ha meg a kérdés írója úgy látja,hogy nem jó,amit írtam,nem veszi figyelembe.
2011. ápr. 24. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Magyarázkodhatsz akárhogy ebből nem jössz ki jól.

A kérdező maga sincs tisztában a dolgokkal, máskülönben nem kérdezne, szóval simán támaszkodhatna a véleményedre, azt csinálta volna a felüléseket mint állat csak épp semmit nem ér el vele.

2011. ápr. 24. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Na jólvan figyeljetek,ha nekem nem tetszik a válaszotok,elmegyek mellette és kész,nem foglak elkezdeni itt osztani.Nem tetszik,leértékelsz és kész.Csak tudnám,melyik hülyeséget írtátok ti,aztán elkezdelek lehülyézni meg ilyenek.Szóval,inkább menjetek el mellette.Azért ennyire ne unatkozzatok...
2011. ápr. 24. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. ápr. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!