158cm 51 kg milyen egy 15 éves lánynak?
Most a suli miatt már 52kg-ot nyomok,ami persze reggelre lemegy általában 51-re.
Nagyon elrontotta ez a bejárós sulis az étrendemet.
Reggel egy kakaót iszok,a suliban pedig mikor mit( általában szendvicset eszek) mire hazajövök nagyon éhes vagyok (3-4 óra felé) és nagy adagokat eszem.
Ugye ez így nem egészséges?Hogy tarthatnám a súlyom? 49-50kg szeretnék lenni:/
Előre is köszönöm!
Vagy 2 kilót tényleg fogyhatnál de meszse vagy attól hogy akárt azt elmondhassa valaki rólad vagy van rajtad egy kis felesleg.
Vigyél a suliba 2 szendvicset, meg egy almát, és oszd be. pl: 2. óra után eszel egy szendvicset, 4. után az almád, utolsó szünetben meg a szendvicset. :) Én így csinálom.
Köszönöm szépen!: D
Ment a zöld jelecske: D Tartani szoktam az 50-et és valamikor 49 vagyok,de most ez így nagyon feljött ez a pár plussz,főleg a hétvégén:S
Egy héten kétszer van táncóránk (ahol pörgősebben táncolunk,nem néptánc) és emellett még van egy tesi óránk,ahol általában aerobikozunk:) + itthon is szoktam mozogni (általában hullahopp,vagy valami erősítő gyakorlat,de leginkább gyakorolok táncórára)
Szerintetek egy hét alatt megleszek 50?:)
Köszönöm szépen mindenkinek!Most kicsit több lett az önbizalmam:) A súlyomat mindenféleképpen tartani szeretném,de ha megy még lentebb persze annak nagyon örülnék:) Úgy néz ki,hogy elindultam kicsit lejjebb.
Amúgy lehet,hogy tucatnak tűnt a kérdésem,de sok olyat olvastam itt,hogy 155-160 cm-hez ilyen 40-45kg tartozik (lányoknál) és még fogyni akarnak.-.-Ezért éreztem magamon amit leírtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!