Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158cm 51 kg milyen egy 15...

158cm 51 kg milyen egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Most a suli miatt már 52kg-ot nyomok,ami persze reggelre lemegy általában 51-re.

Nagyon elrontotta ez a bejárós sulis az étrendemet.

Reggel egy kakaót iszok,a suliban pedig mikor mit( általában szendvicset eszek) mire hazajövök nagyon éhes vagyok (3-4 óra felé) és nagy adagokat eszem.

Ugye ez így nem egészséges?Hogy tarthatnám a súlyom? 49-50kg szeretnék lenni:/

Előre is köszönöm!

2011. okt. 17. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó a súlyod, de étkezz kiegyensúlyozottabban. És próbálj időt szakítani valamilyen sportra.
2011. okt. 17. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy 2 kilót tényleg fogyhatnál de meszse vagy attól hogy akárt azt elmondhassa valaki rólad vagy van rajtad egy kis felesleg.

Vigyél a suliba 2 szendvicset, meg egy almát, és oszd be. pl: 2. óra után eszel egy szendvicset, 4. után az almád, utolsó szünetben meg a szendvicset. :) Én így csinálom.

2011. okt. 17. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!: D

Ment a zöld jelecske: D Tartani szoktam az 50-et és valamikor 49 vagyok,de most ez így nagyon feljött ez a pár plussz,főleg a hétvégén:S

Egy héten kétszer van táncóránk (ahol pörgősebben táncolunk,nem néptánc) és emellett még van egy tesi óránk,ahol általában aerobikozunk:) + itthon is szoktam mozogni (általában hullahopp,vagy valami erősítő gyakorlat,de leginkább gyakorolok táncórára)

Szerintetek egy hét alatt megleszek 50?:)

2011. okt. 17. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek akarsz fogyni? Aza abrom,aki szerint 2kg felesleg van rajtad mehet másfelé..Nem azért,de a kérdezőről nem láttál képet nem láttad élőben.Honnan is tudhatnád mennyi a feleslege?
2011. okt. 17. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy van felesleged! Ideális a súlyod, se több, se kevesebb nem kell :)
2011. okt. 18. 09:21
 6/7 anonim válasza:
Ép jó a sújod...de PRÓBÁLD TARTANI AZ ÉTRENDETED
2011. okt. 18. 10:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!Most kicsit több lett az önbizalmam:) A súlyomat mindenféleképpen tartani szeretném,de ha megy még lentebb persze annak nagyon örülnék:) Úgy néz ki,hogy elindultam kicsit lejjebb.

Amúgy lehet,hogy tucatnak tűnt a kérdésem,de sok olyat olvastam itt,hogy 155-160 cm-hez ilyen 40-45kg tartozik (lányoknál) és még fogyni akarnak.-.-Ezért éreztem magamon amit leírtam:D

2011. okt. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!