13 éves vagyok,10 kg-os célos "fogyóba" kezdtem. Nagy gáz, ha lecsúszott a torkomon egy croissant?
Figyelt kérdés
A fogyó: kevés kaja sokszor, sport...
Reggeli: 1db szendvics
10órai: 2 db alma
Ebéd menzás borsóleves
Uzsi: CROISSANT
Vacsi sztem saláta lesz és kb 30g sóslöttyös tonhal.
(am. 64kg 150cm-ről indultam, 1 hónap alatt 62 kg lettem, és 56 kg a célom nyárig)
Szóval nagyon rosszat csináltam az uzsival?
2011. okt. 21. 17:42
1/5 anonim válasza:
Te serdülő vagy, ha talán fel is szaladt rád pár kiló, az nem baj, mert ez kell a fejlődésedhez.Ez a módszer nem jó.Inkább fogyókúra helyett beszéljünk helyes táplálkozásról.Ennek az az alapja, hogy mindent szabad enni, de mértékkel.Szóval tedd ezt.A serdülőkorban ráadásul gabonát is érdemes fogyasztani.A hirtelen lefogyás veszélyes, mert ha lány vagy, a melleid lelöttyedhetnek.
2/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__23.. ezt te irtad ki?
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy egy étkezésnyivel később éred el a célsúlyod :) Amúgy szerintem ez kcalban még fogyókúrás kajának is kevésnek tűnik, bár nem tudom az adataid. De szerintem ez nincs meg 1200 kcal sem, még a Croissanttal együtt sem.
4/5 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak: igen
2011. okt. 21. 18:21
5/5 anonim válasza:
13 évesen szerintem ne fogyókúrázz. A te tested és szervezeted még fejlődésben van.Ez már rossz hozzáállás , hogy megeszel egy süteményt és már azon reszketsz hogy híztál- e. Hosszútávon táplálkozási zavarok lesz. Tapasztalatból mondom. Te még úgyis nyúlni fogsz ne görcsölj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!