22 éves lány vagyok...5 éve kezdtem el hízni..55 kilóról mára 90 kilóra hiztam.. és sehogy sem tudok lefogyni.. Mi lehet ennek az oka?
Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz! Kérj hormontükröt, az is lehet hogy hormonális hatásra jött fel hirtelen ennyi plussz kiló. Lehet pajzsmirigy probléma is.
Én két év alatt 20 kg-ot híztam, mint kiderült felborult a hormonháztartásom.
Minden jót kívánok neked!
Én egy éve szenvedek, akármit csinálok egyszerűen mint halottnak a csók.
Most talán van remény, kicsi változás is, ha gondolod megosztom veled : -pu erh tea kapszula -update1-es vacsik - cardio edzés Pl. stepper gép, vagy bármi más. Az a fontos (egy okos sportembertől kaptam a tanácsot) hogy ne izomból mozogj, hanem az egész testel, ne erőlködj, mert akkor az izmod dolgozod, ha sokat mozogsz könnyedén (pl stepper gép) akkor zsírt égetsz, és nem izomtömeget növelsz. :) Úgy néz ki nálam ez bejött.
Remélem segítettem!
Sok sikert!!
Én tavaly áprilistól végigcsináltam a 90napost,16 kilót fogytam,85ről 69re,mellette napi 1 óra bicikli(18 km naponta).
Életmódváltással,rendszeres mozgással biztos hogy menni fog.
:)
szió,az én ismerősöm túlsúlyos volt,áttért vegetariánus életmódra,persze nem teljesen,mert a hús is kell...
mellette aloe vera-s termékeket(forever living) használt,vmint most a wellstartól a solar és a lunar goldot...viszont ezekhez már jobb annyagi helyzet szükséges...esetleg ha érdekel,irj...
de orvosnál még nem voltál,vagy természet gyógyásznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!