170 cm vagyok, és 58 kiló. Szerintetek az sok? Én nagyon kövérnek érzem magam. Ez normális? Mellesleg 16 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 17:11
1/14 anonim válasza:
Igen, nagyon sok. Legalább 10-15 kilót le kell adnod.
Most komolyan... Manapság már az anorexiás lányok számítanak szépnek vagy mi?
És amúgy nem, nemsok. Sőt. Pont tökéletes a súlyod, sőt még szedhetnél is fel pár kilót.
2/14 anonim válasza:
NEm sok egyáltalán...én fiú vagyok 13 és 177 cm...53 vagyok..szeretnék felszedni pár kilót...csak aza a baj,h ogy még nem állt meg a növekedésem, ezért nem tudok hívni:D
5/14 anonim válasza:
Á - 10 kilót simán ledobhatol, az agyad térfogatából!
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér, és a tömeg függ a csontok sürüségétől is.
De ezt magadnak kell eldönteni hogyan érzed magad a börödben.
7/14 anonim válasza:
16 évesen sok, neked kb. 53 kg-nak kéne lenned, öt kilót meg nem nehéz leadni.
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér. Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor sportolj, de felesleges csontsoványra fogyni..
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. márc. 29. 13:02
10/14 anonim válasza:
Ne butáskodj sokan örűlnének ha olyan "súly"-ban lennének mint te ezzel a magassággal, szerintem te nem ismered azt a fogalmt h kövér, é állandoan súlyproblémákkal küzdök
(178cm, 84kg) és 20 éves lány vok szóval fel a fejjel mert a pasik azokat szeretik amin van mit fogni;) persze bizonyos keretekn bellül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!