Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 162 cm vagyok és 50 kiló = (...

162 cm vagyok és 50 kiló = ( Sehogy sem birok lefogyni, mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 13:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne fogyózz. Épp jó vagy így.
2011. ápr. 26. 13:34
 2/23 anonim ***** válasza:
Hány kg szeretnél lenni?
2011. ápr. 26. 13:36
 3/23 A kérdező kommentje:
Minimum 3 kilót szeretnék leadni.
2011. ápr. 26. 13:37
 4/23 anonim válasza:
ugrállókötél/futás tehát sport anyukám is saunázik meg probál sport nélkül fogyni de rájött hogy nem megy ezért lejár futni reggelenként amúgy ne egyél este és 5ig vagy 6ig vacsizz meg de az is inkább zöldség/gyümölcs legyen....
2011. ápr. 26. 13:38
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ :)
2011. ápr. 26. 13:40
 6/23 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság. Úgy gondolod 3 kilóval kevesebbel boldogabb lennél? Egyáltalán nem sok a súlyod. Ne legyél anorexiás!
2011. ápr. 26. 13:40
 7/23 anonim válasza:
Egyél szalonnát.
2011. ápr. 26. 13:43
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Én meg sehogy nem tudom megjavítani a kocsimat!

Sehogy nem tudom meggyógyítani a kutyámat!

Sehogy nem tudom megjavítani a gázkonvektort!

Sehogy nem tudom beüvegezni a kirakatomat!

Gyerekek mindent meg kell tanulni! Táplálkozni is...

Nem tudom miért gondolja az emberek 99%-a, hogy ez nincs így, és ehhez mindenki ért!?

- Ne egyél este 5-6 után BAROMSÁG

- Különböző fogyókúrák (káposztadiéta, level diéta, 90 napos, böjt, lékúra, stb.stb.stb) BAROMSÁG

- Este csak gyümölcsevés BAROMSÁG

És még sorolhatnám.

Azért van ennyi kövér, súlyával küszködő ember, mert a sok bugyuta honlapot, pl. femina.hu és az idióta reklámokat, (hájrázó övek, tabletták, kapszulák, rezgő bizbaszok) valamint a hozzá nem értő hülyék marhaságait(fóliatekergetés, koplalás, tea ivás stb.) sokkal könnyebb hallgatni, olvasni, mint megtanulni táplálkozni, és az, hogy hogyan működik az emberi test.

Bár az is igaz, hogy amíg nem tanuljuk meg, addig lehet hinni a munka nélküli eredményben... sajnos a valóság az, hogy csodák nincsenek. Van a jól kitalált zsírcsökkentő diéta, meg a sok mozgás...

Ennyi.

2011. ápr. 26. 13:46
 9/23 anonim ***** válasza:
Kislány, te normális vagy szerinted? 14 évesen fogyózni? Hajrá, adj bele mindent, ha tönkre akarod tenni a szervezeted és beteg szeretnél lenni! Épp ideális a súlyod! Nem értem a mai gyerekeket..
2011. ápr. 26. 13:59
 10/23 anonim ***** válasza:
13.59 én a középkorúakat sem értem ám! 10-ből 8 túlsúlyos! És nem 162/50, mint a kérdező, hanem mondjuk 80-90 kilós nőkről beszélünk...
2011. ápr. 26. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!