Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki alkatil...

Van olyan, hogy valaki alkatilag erős, és nem bír sehogy lefogyni?

Figyelt kérdés

erős a csontozatom, de nőies az alakom, de sehogy sem bírok megszabadulni attól az utolsó 5 kilótól. Már próbáltam 2 hetes koplalással, gyümölcsnapokkal...

mi legyen?

2009. máj. 14. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképen ne add fel esetleg csökensd az adagodat,de amúgy is ezek a kilók mennek le legnehezebben mert nagyob súly fölöslegből könnyebben megy kevésből pedig nehezen de ki kell tartani és meglesz az eredmény biztosan!!!!
2009. máj. 14. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen gondal kuszkodok.Csak nekem az utolso 7kg nem akar lemenni.DE NEM ADOM FEL,ha már 18kg-tol sikerul megszabadulnom.:)
2009. máj. 14. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Hány kg vagy és hány cm?Mert szerintem van olyan, aki egy bizonyos szint után már nem tud fogyni.Van ilyen ismerősöm,neki örökletesen nagyobb a csípője, a melle, van kis hasa, egyszer nagyon durván koplalt(mondtuk neki hogy nem kén)lejjebb is ment a hasa, de vissza is jött rá rövid időn belül, szóval szerintem van ilyen, de ezt te tudod milyen az alkatod.
2009. máj. 14. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
csináld tovább! nekem is csak pár hónapos koplalással ment le az az utolsó pár kiló, de utána már nem is ment lejjebb.
2009. máj. 14. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nagyon sok vagyok, de ez van...:(

175 cm

és 75kg..

2 hétig bírtam a koplalást, aztán kész...iszonyt sz@r kedvem volt, és SOHA nem csinálok ilyet többet. Ezt megígértem magamnak..

mit tegyek??:((

már a bnőim is mondták hogy nagy a fenekem,,..

2009. máj. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!