Ezt a testet csak a mai kis csontos ocsmány nyúlvány tinik fikázzák akiknek a példaképe SP a maga 30 kilójával! Nagyon szép alakod van,a pasik tudod mennyire megőrülnek egy ilyen csajért? Szerintem arcra is szép lehetsz,a hajad is szép. De ha mondjuk esetleg fogynál is szerintem akkoris megmaradna ez a szép homokóra alakod.
23/N
Nem vagyok tini, utálom sp-t és a hasonló b*zikat.
De ez akkor is ronda.
10:23!
Te hol a fenébe élsz? Az ilyen alakú nőkért megőrülnek a pasik?? :DDD Esetleg az 50 feletti magányos farkasok.
Nem kell egy nőnek soványnak lenni, pláne nem vékonynak, egem az sem zavar, ha van rajta 4-5 kiló felesleg. A barátnőmön is van egy kevés, mégis gyönyörű alakja van.
De ez túlzás! Egészségügyileg is csak bajok lesznek előbb-utóbb az ekkora feleslegtől.
Ekkora túlsúly... Ez úgy hangzott, mintha legalább 30 kg+ lenne rajta...
Egyébként meg ez a fajta "túlsúly" nem jelent egészségügyi kockázatot. Akkor lenne az, ha ez a plussz mondjuk nem a seggén, hanem a hasán lenne.
Így csak esztétikailag lehet zavaró egyeseknek, de szerencsére nem ők vannak többségben:-D
Hát neked aztán van önbizalmad :DDD
Szerintem a legtöbben csak viccelődhetnek veled. Ekkora koffert jó lehet pakolni, de utazni ciki vele..
El vagy hízva,és ha a hájad a derekadon lenne (ugyanennyi) akkor már mindenki tehénezne. Ettől függetlenül nekem még mindig nem tetszel. A csontváz meg a te testalkatod között azért van egy "kis" átmenet........ nem értem miért kellett lepontozni aki azt írta hogy neki nem tetszel,persze aki sértően írja azt megértem..
Fürdőruhában vagy meztelenül is elégedett vagy magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!