nem tudom miért ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy homokóra alkatod van. nincsen (én írtam korábban, hogy háromszög, ez még szabad szemmel is látható, centizgetni sem kell), de ezzel nincs semmi baj, mindenki más.
ezt nemrég írtam egy kérdésre, de ide is illik, nagyon ritka a homokóra alkat és manapság mindenkit kikiáltunk annak, akinek vékony a dereka (vagy vékonynak néz ki a feneke mellett).
így lehet megnézni, hogy homokóra vagy-e:
ha megméred centivel a válladnál (kb. a kulccsont magasságában) a kerületet, és a csípőbőségedet, akkor ennek a két számnak nem szabad 5%-nál jobban eltérnie egymástól. plusz, a derékbőségednek minimum 25%-kal kisebbnek lennie, mint a váll, a mell- vagy a csípőbőségednek. ha ez stimmel, akkor az homokóra.
Na egykis összegzés mert sok időm volt....
Szóval 20-an állítják azt hogy kövér vagy,10-en hogy nem,14-en írták hogy fogyhatnál és volt 6 abszolút semleges válasz is.
A többi cirka 30 választ nem tudtam hova tenni mert annyit írtak hoy nagy a feneked,vagy az előzővel kötekedett vagy hasonló.
Mivel nem vagyok egy matek zseni,nem halál biztosak a számolások... DE,ha valakinek hasonlóan sok ideje van elkezdheti ő is számolgatni és adhatja nekem az ívet:P
Utolsó:
Nem kell szerintem számolni, meg időt pazarolni, nézzük a tényeket:
Nem kövér, de feltűnően extra méretű segge van:-D (nem azért nem kövér, mert én azt mondtam, hanem mert egyetlen testrész nagyságától senki nem lesz kövér, Pamela Anderson sem az, pedig giga csöcsei vannak, az most mellékes, hogy ez nem a természet ajándéka volt, téma szempontjából nincs jelentősége.)
És ez vagy bejön valakinek (nekem biztosan:-P), vagy nem. Csak ha jobban belegondolunk, mindenkivel így van, vagy tetszik valakinek, vagy nem. És még az sem mérvadó, hogy ide kiről mit írnak, hiszen biztos azoknak is lenne véleményük (akár pozitív, akár negatív), akik nem látták.
NEM TUDSZ MINDENKINEK MEGFELELNI!NEMTUDLAK MEGÉRTENI.Amíg világ a világ mindig lesz olyan ember akinek kövér/sovány/hájas/közepes/átlagos/keskeny/széles/igénytelen/igényes/elhanyagolt vagy.
Én most 80 kg vagyok valóban telt de mikor 58 voltam akkor is volt olyan aki azt mondta hájas vagyok.Nem változott semmi.
Előzőnek 10000%-ban igaza van, tapasztalat:
Akinek 67 kg-osan tetszettem, annak 83 kg-osan is. Aki viszont kövérnek tartott így, annak a 67 kg-om is kövér volt...:-/
(Most 70 vagyok, de ugyanezt elmondhatom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!