akadj már le 64% eske!!!!
szeretnél te ilyen testet
Kérdező: nekem nagyon nagyon bejössz. Pont ilyen csajok az esteim. Egy a baj, hogy ritka az ilyen alkatú lány. Nagyon szép az alakod, a feneked tényleg nagy, de az a jóóóóó. És mint látom a komentekből, nem csak én vagyok így ezzel...
Nem köszi, én nem akarok ilyen lósegget :D
Nekem van normális méretű mellem, popsim, nem pedig egy vékony felsőtesthez ilyen óriási nagy hájas valami..
Ez csak a csajoknak nem tetszik, legbelül minden pasinak feláll erre, mert ez egy igazi, nőies testalkat.
Szép vékony derék, gyönyörű széles csípő, nagy gömbölyű fenék, erre csak a lányok nyavalyognak, hogy jaj de nagy, ronda, aránytalan, meg zsíros, meg mittomén...
Ja, hozzáteszem, nő vagyok, NEM így nézek ki (SAJNOS), de összetenném a 2 kezem.
Le merem fogadni, az összes negatív kommentet hülye p*csák írták, 100 pasiból talán 1, akinek nem kéne ilyen nő (ez nem kövérség, kövér akkor lenne, ha ehhez a segghez felül is u.ilyen széles lenne)
Le lehet vonni a következtetést...
21:08
Köszönöm a válaszod. Nekem is ez a véleményem. Totál igazad van.
A 99 pasi egyike vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!