"Akkor minek kérdezel, hogyha úgyis "imádnak a pasik és bókokat is kapsz"?:D
Bár azért szerintem gáz, hogy akkora feneked van, mint egy lipicai lónak :(
De mind1, emeld is ki ezzel az előnytelen öltözködéssel is.. :DD
Látszik, hogy a fenék méret nem egyenlő az agy méretével.."
Nos nem tudom, hogy a te agyad hány cm3, de biztosan jóval kevesebb százalékát használod ki, mint az átlag emberek.;)
aránytalanul nagy a feneked, de nem vagy kövér. kicsit túlsúlyos, de nem vészes. de ez nem homokóra alkat, illetve kivéve, ha a melleid is ilyen nagyok.
ne pakolj rá viszont a feneked méretére ezzel a farmerrel, mert előnytelen.
de mondjuk legalább én is tanultam valamit, mert nem gondoltam, hogy ez ennyi pasinak bejön. én nem kapok bókokat, mert ugyan nincs ekkora fenekem, arányosabb vagyok, de 6 kilóval több és csak 3 centivel magasabb, úgyhogy mindenki csak lekövérez, de egyelőre ez van.
te viszont nem vagy kövér, azt mondanám, hogy ha zavar, akkor fogyjál kicsit, de úgy látom nem zavar, akkor minden rendben. :)
HÚÚÚÚÚÚÚÚ. Nagyon bejössz nálam. Szép nőies alakod van. Az a nagy kerek popsi meg már csak a ráadás :D . 10/10 vagy.
Olvastam a komenteket. Nem láttam sehol, hogy nagyképű lett volna. SZerintem Te csak írigy vagy, hogy rengeteg pozitív választ kapott, annak ellenére, hogy nem egy vékony lány.
Én néhány kilóval több vagyok, mint te, a magasságunk megegyezik. De hozzá teszem, hogy 38 éves vagyok. Gyereket szültem stb. Én is voltam huszonévesen 50 kg. Még gyerek után is bőven.. Kiváncsi lennék azokra az "igen csinos lányokra" akik irogatnak, hogy ha elhagyják a harmincas éveiknek közepét, hogy mekkora "kufferral" lesznek megáldva. Mert bizony húsz-huszonöt évesen még könnyű csontsoványnak lenni. Egyébként a férjem mondása szerint "csontlevessel nem lakik jól, csak húslevessel"
Kár, hogy ez a sok anorexiás sültegér ennyire el van szállva magától. Szerintem csinos vagy
ma 00:37
Azért beképzelt, mert azt írta, hogy az eddigi pasijainak ez bejött?...
De az nem beképzeltség, mikor egy 50 kg-os deszkapi-csa írja, hogy "imádom, hogy ilyen jó vékony vagyok, és a pasik is imádják", azt lehet, ugye?...
Amúgy ez itt [link] egy hájas nagy kuffer.
A kérdezőé ha csak hájból állna, nem így nézne ki. De mind1, olyan neked, mint a tyúknak az ABC...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!