Hát, az én mércémmel mérve nagyon kövér vagy :S De ettől függetlenül tényleg nőies és formás, nagyon sok pasinak az ilyen csajok jönnek be.
24L
Ölni tudnék ezért az alakért/seggért....
De komolyan, ha nekem ilyen lenne, biztos nem itt kérdezgetném, hanem élvezném, hogy így nézek ki!
Ja, a kérdésre nem válaszoltam:
Ezt hívják teltkarcsúnak!
Tudom, hogy nagy a fenekem, de minden eddigi pasim azt szerette bennem a legjobban. Azt is tudom, hogy vastagabb vagyok azoknál, akik itt kérik ki a véleményeteket, mégis formásabbnak érzem magam náluk, hiába vékonyabbak mint én. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy bókokból nincs hiányom.
Egyébként 167 centi vagyok és olyan 70 kiló.
Akkor minek kérdezel, hogyha úgyis "imádnak a pasik és bókokat is kapsz"?:D
Bár azért szerintem gáz, hogy akkora feneked van, mint egy lipicai lónak :(
De mind1, emeld is ki ezzel az előnytelen öltözködéssel is.. :DD
Látszik, hogy a fenék méret nem egyenlő az agy méretével..
17:29!!!
Mi rosszat mondtam az előző komentemmel, hogy lehülyézel? Attól, hogy kapok bókokat, még megkérdezhetem, hogy kövérnek gondoltok-e.
Egyébként ha elolvastad a komenteket láthatod, hogy ez a "lipicai" hátsó azért tetszik jópár embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!