Kérdező, azért arra felhívnám a figyelmed ( saját káromon okulva), hogy ha még is fogyókúrára adnád a fejed a fenekedre tornázz, mert ezt az alakot meg kell őrizned! (:
Én is lefogytam a fenekem lapos lett tőle és innen visszaépíteni nagyon nehéz!
Minden jót! (:
Ebben mi van elhízlalva?
Meg bírom ezt a "szép lennél" dumát...
Ha valaki szép, akkor tök mind1, hogy 55 vagy 70 kg, mert szép.
Ha meg csúnya, akkor lehet, 40 is, akkor is az marad. Ennyi!
A kérdező meg kurv@ jól néz ki!
nem vagy kövér, inkább csak szép, formás, de nagy feneked van. a felsőtested vékony, szóval ha lefogynál 55-kilóra, akkor is nagy lenne a feneked.nem hiszem, hogy fogynod kéne, mert a nagy átlag vagy csontkollekció, vagy 120+...
kellenek az igazi,nagy, formás se**ű nők.
Nem tennél fel egy olyan képet is, ahol oldalról/elölről látunk?
Barátnőm is ilyen alkat, neki nincsenek nagy cickói és több, mint 73,7kg. Nála csinosabb vagy, de nekem nem tetszik ez az alkat.
Mondjuk az enyém sem, mert én meg tök fiús vagyok, nincs derekam, igaz nagy cickóim vannak. Hát, kinek mi jön be!
Amúgy igaza van annak a 38 éves anyukának, aki azt írta, hogy 20onegynehány évesen könnyű soványnak lenni, mert én ezt magamon veszem észre. Mindig voltak súlyproblémáim, de nem okozott gondot lefogyni. Most 33 évesen, egy gyerek után, nagyon oda kell figyelnem mindenre és keservesen mennek le csak a kilók... :-(
Szóval kérdező, sztem marha nagy feneked van, de úgy látszik tényleg bejön a pasiknak, úgyhogy gond egy szál se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!