Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 12. 11:37
 51/100 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért arra felhívnám a figyelmed ( saját káromon okulva), hogy ha még is fogyókúrára adnád a fejed a fenekedre tornázz, mert ezt az alakot meg kell őrizned! (:

Én is lefogytam a fenekem lapos lett tőle és innen visszaépíteni nagyon nehéz!

Minden jót! (:

2011. ápr. 15. 11:18
 52/100 anonim ***** válasza:
50%
Hulye vagy hogy elhizlaltad magad mert nagyon jo tested lenne. Szep formas lennel. Szerintem valts eletmodot!!! Figyelj oda hogy mit eszel..meg mozogj!!! Majd akkor is megmondod hogy megerte!!! Ilyen szep alaktol nem illik megfosztani a ferfiakat ;)
2011. ápr. 15. 12:10
 53/100 anonim ***** válasza:
40%

Ebben mi van elhízlalva?

Meg bírom ezt a "szép lennél" dumát...

Ha valaki szép, akkor tök mind1, hogy 55 vagy 70 kg, mert szép.

Ha meg csúnya, akkor lehet, 40 is, akkor is az marad. Ennyi!

A kérdező meg kurv@ jól néz ki!

2011. ápr. 15. 12:24
 54/100 anonim ***** válasza:
teltkarcsú vagy és nem kövér ami a pasiknak bejön
2011. ápr. 15. 12:31
 55/100 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kövér vagy. Ok, ízlésesebben oszlik el rajtad a zsír, mint a kövérek többségén, de attól még az vagy.
2011. ápr. 15. 12:45
 56/100 anonim ***** válasza:
Jó kis vitatéma.Nem vagy kövér hanem teltkarcsú.Ha világéletedben ilyen voltál akkor igazságtalan olyanokat mondani,hogy miért híztál el._A teltkarcsú az nem kórosan kövér.Az egy alkati típus.
2011. ápr. 15. 13:26
 57/100 anonim ***** válasza:
55%
A férfiak többségének tetszik a teltkarcsú csak nem vallja be.
2011. ápr. 15. 13:28
 58/100 anonim ***** válasza:
25%
kövér vagy. szerintem nem is kicsit. bocsi
2011. ápr. 15. 13:33
 59/100 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy kövér, inkább csak szép, formás, de nagy feneked van. a felsőtested vékony, szóval ha lefogynál 55-kilóra, akkor is nagy lenne a feneked.nem hiszem, hogy fogynod kéne, mert a nagy átlag vagy csontkollekció, vagy 120+...

kellenek az igazi,nagy, formás se**ű nők.

2011. ápr. 15. 14:33
 60/100 anonim ***** válasza:
63%

Nem tennél fel egy olyan képet is, ahol oldalról/elölről látunk?

Barátnőm is ilyen alkat, neki nincsenek nagy cickói és több, mint 73,7kg. Nála csinosabb vagy, de nekem nem tetszik ez az alkat.

Mondjuk az enyém sem, mert én meg tök fiús vagyok, nincs derekam, igaz nagy cickóim vannak. Hát, kinek mi jön be!

Amúgy igaza van annak a 38 éves anyukának, aki azt írta, hogy 20onegynehány évesen könnyű soványnak lenni, mert én ezt magamon veszem észre. Mindig voltak súlyproblémáim, de nem okozott gondot lefogyni. Most 33 évesen, egy gyerek után, nagyon oda kell figyelnem mindenre és keservesen mennek le csak a kilók... :-(

Szóval kérdező, sztem marha nagy feneked van, de úgy látszik tényleg bejön a pasiknak, úgyhogy gond egy szál se!

2011. ápr. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!