Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Szerintetek kövér vagyok? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 12. 11:37
 71/100 anonim ***** válasza:
52%

Ez már csak ízlésekről szól.

A hájpacni kifejezést nem erre szokták mondani, formázni ezt meg nem kell, mert a formája tökéletes (méretre lehet, hogy pár embernek sok, de a formába nem lehet belekötni.)

A világ legjobb (testű) nője:

[link]

Nem sok különbség van kettőjük között.

2011. ápr. 15. 21:21
 72/100 anonim ***** válasza:
14%

Konkrétan nekem 110 kg-osan volt ekkora fenekem..

Ez gusztustalan!

2011. ápr. 15. 21:24
 73/100 anonim válasza:
16%
Kövér vagy...
2011. ápr. 15. 21:25
 74/100 anonim ***** válasza:
0%

A formád jó lesz, ha lesz adsz vmennyit,szép lassan, sporttal, fogd vissza a zsírt és szénhidrátot!!! Kerek és formás vagy, de szerintem kicsit túl husi.

30/n

2011. ápr. 15. 21:27
 75/100 anonim válasza:
25%

És te ilyen derékkal be tudsz ülni egy székbe? Kamu.

Nem létezik, hogy ez épeszű embernek tetsszen...

Aki eddig dicsért az vagy kedves, de csúnya lány, vagy fiú, aki sose volt nővel.

sry

2011. ápr. 15. 22:14
 76/100 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, ne próbálkozz más fejével gondolkodni, mert ez senkinek nem jön össze.

Magam részéről:

Hetero nő vagyok, de komolyan mondom, ahányszor megnézem a képét, felizgat, Kim Kardashian-ba is "szerelmes vagyok" (vagyis a seggébe, na xD), ilyen testre vágynék magamnak is, ha lehetne.

De nem akarok bizonygatni semmit, ezt nézd át:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2011. ápr. 15. 22:18
 77/100 anonim ***** válasza:
50%
Hát, én nem szeretnék ilyen lenni. Nekem is a fenekem/combom a legerősebb rajtam, de 170 cm-hez 64 kg-mal hihetetlen tehénnek éreztem magam, pedig meg sem közelítettem a formád. Ledobtam egy tizest, még mindig nem vagyok girhes... Sőt, még mindig lenne mit formázni. Persze mindenki különbözik, meg az ízlések is, de ha őszíntén megmondom a véleményem, akkor igen, olyan vagy, mint Kim, de nekem sehogyse jön be, sztem tehén.
2011. ápr. 15. 22:35
 78/100 anonim ***** válasza:
27%
Őszinte leszek: szerintem nagyon el vagy hízva. Legalább 20 kilótól szabadulj meg!
2011. ápr. 15. 23:07
 79/100 anonim ***** válasza:
70%
KÖNNYŰ AZT ANONIMAN ARC ÉS FÉNYKÉP NÉLKÜL FIKÁZNI ÉS LEKÖVÉREZNI AZT AKI BEVÁLLALTA A TESTÉT ÉS FELTETTE! ELÁRULOM NEKTEK HOGY A FÉRFIAK EZERSZER JOBBAN SZERETIK AZOKAT A NŐKET AKIK ÉLETVIDÁMAK ÉS JÓT LEHET VELÜK SZÓRAKOZNI EGYÜTT ÉS EGYÜTT ÉLNI MINT AZ OLYANOKAT AKIK CSAK AZON GONDOLKOZNAK HOGY ÉPP MENNYIT ETTEK VAGY UTÁNA ROHANNAK HÁNYNI! MEG SE CSÓKOLNÉK EGY OLYAN NŐT AKI NAPI 10X HÁNY HA FÉRFI LENNÉK! ARRÓL NEM IS BESZÉLVE HOGY AZ IGAZI FÉRFIAKNAK A NAGY SEGG BEJÖVŐS! FOGADOK HOGY AKIK IDE ÍRTAK HOGY FÚJ UNDORÍTÓ AZ EGYIK FELE MÉG ÍGY SE NÉZ KI A MÁSIK FELE MEG 15 ÉVES HÜLYE P-ICSA!
2011. ápr. 16. 00:39
 80/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy sovány:).

Egyébként nekem alapból a sportosabb lányok tetszenek,de egyszer megláttam szórakozó helyen egy nőt,kiköpött hasonmásod és tényleg van valami ösztönösen vonzó ebben a fajta elhízásban,uh addig sündörögtem ott,amíg felcsíptem.

Fel is mentünk hozzá,jó volt na:D.

2011. ápr. 16. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!