Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ünnepeket ti kalória...

Az ünnepeket ti kalória ügyileg ,hogy szoktátok átvészelni,megcsinálni?

Figyelt kérdés

dec. 8. 11:28
1 2 3 4
 21/36 kürtőskalácska ***** válasza:
76%

Sehogy.

Ha szeretnék enni akkor eszek.

Nem fogok elhízni ettől az évi pár alkalomtól.

Ha egész évben így ennék akkor persze elhíznék.

dec. 9. 15:23
 22/36 anonim ***** válasza:
22%
ui.: Hiába szavazták le a 20-as válaszomat, az már az egyénre nézve nagy szegénységi bizonyítvány, hogy "de egyszerűen nekem a karácsony “feelingje” akkor az igazi, ha zabálunk", pedig egy ünnep akkor az igazi, ha nem a "zabálás" van első helyen, hanem amit az adott ünnep megkíván. Mint pl. a karácsony a szeretet és a család ünnepe, nem pedig a "zabálás" ünnepe. Lehet, hogy egyes helyeken ez a "zabálás" ünnepe, máshol, ahol mások az értékek, ott nem.
dec. 9. 15:30
 23/36 anonim ***** válasza:
46%

Kedves #22! Én vagyok a #19-es!

Én évek óta folyamatosan edzek, sportolok és odafigyelek a kajára, kisebb nagyobb csalónapokkal. 99% hogy jobb fizikumom van, mint neked.

Karácsonykor pedig igen is elengedem magam, mert JÓL ESIK és IMÁDOM! Ez a szeretett ünnepe meg akkora BULLSHIT!! Ha valakit szeretek akkor őt egész évben szeretem, nem csak ünnepekkor mert a társadalom azt elvárja. Én nem szeretek képmutatóskodni. Hidd el a szüleimet ugyan úgy szeretem, ugyan úgy támogatom ugyan úgy segítem őket az év 365 napjában, mint karácsonykor! Nálunk meg családi összejövetel, sajnos nem sajnos nincs! Legalább nem hallgatom a mikor lesz már barátnőd kérdéseket és nem is politizálok stb… Plusz nem nagyon hiányzik nekem ez a jó pofizás csak mert ünnep van…

Puszi

dec. 9. 15:50
 24/36 anonim ***** válasza:
20%

"Én évek óta folyamatosan edzek, sportolok és odafigyelek a kajára, kisebb nagyobb csalónapokkal. 99% hogy jobb fizikumom van, mint neked."

Azt se tudod, hogy én ki vagyok, hogy nézek ki, tehát eléggé meredek ez a kijelentés tőled, hogy 99%-ban neked jobb a fizikumod, mint nekem. Persze, erősebb vagy, mert férfi vagy, én meg nő, így könnyebb erősebbnek lenned egy nőtől. Erre vered magad? :D

Na, hogy ne legyél ennyire elszállva magadtól: én is odafigyelek, hogy mit eszem, szeretek mozogni, 10 km-t futok, ha számomra megfelelő az időjárás, otthon 10 kg-s súlyzóval edzem, pluszba van 2-szer 2kg-s súlyzóm is, meg lábra helyezhető 1 kg-s súlyok is. Nálam nem létezik olyan, hogy csalónap. Én ismerem a mértékkel evés fogalmát. Az előbb is megettem egy 25 grammos étcsokis vadász felét. Ennyi esett most jól. De édességet minden egyes nap eszem ebédkor egy kis étcsoki.

(159 centihez vagyok 46 kg)

Ha neked az okoz örömet, hogy karácsonykor te elengeded magad, mert jól esik, a te dolgod. Akkor ezek szerint, mivel írtad, hogy csalónapokat is tartasz, nem egészségtudatos életmódot folytatsz, hanem egyszerűen csak valamit csinálsz, ami szerintem kényszer számodra.

Számomra egy ünnep sose a te általad említett "zabálásról" szól. Ott a te értékrendeddel van probléma.

dec. 9. 15:59
 25/36 anonim ***** válasza:
55%
Szia, köszönöm, szia
dec. 9. 16:02
 26/36 kürtőskalácska ***** válasza:
69%

24-es

Ha az ő dolga akkor miért kell zargatni?

dec. 9. 16:33
 27/36 anonim ***** válasza:
26%

Megütötte a szemem az, hogy valakinek az az igazi karácsony, ha zabálhat, tehát mértéktelenül eszik. A topik, amiben vagyunk pedig a Fogyókúrák, tudtommal. A kérdés is eköré íródott, nem a mértéktelen zabálás köré.

dec. 9. 16:35
 28/36 anonim ***** válasza:
63%
Karácsonykor össze-vissza eszem valóban, de utána egy hétig kb salátát eszem csak. Nem is szoktam nagyon kivánni utána napokig a kajálást.
dec. 9. 16:40
 29/36 anonim ***** válasza:
54%
Decemberben egyáltalán nem diétázok zabálok majd januártól leadom
dec. 9. 20:19
 30/36 anonim ***** válasza:
64%
Ugyanúgy mint máskor, mióta életmódot vváltottam, közel 6 éve. Tudatossággal, odafigyeléssel, és nem használom alibinek az ünnepeket az össze-vissza evésre.
dec. 9. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!