Az időszakos böjttől akkor is lehet fogyni ha nincs meg a kalória deficit?
Nem. Ha pl. 1700 a kereted, és 8 órában megeszel 2500-at, akkor hiába nem eszel 16 órán keresztül, akkor is megmarad a fel nem használt energia, amit el fogsz raktározni.
Az IF azért jó, mert segít mértéket tartani, hagyja pihenni a szervezetedet, az emésztésedet, nem kell állandóan az emésztésen dolgoznia.
Nem lehet, hogy túl fehérjeszegény ételeket eszel?
Lehet túl gyorsan és túl sokkal csökkentetted a kalóriabevitelt.
Ha a 200-300 kalória sok, próbáld csak 100-zal. Tartsd 2-3 hétig majd megint. Közben van időd keresgetni egészségesebb recepteket ami belefér a keretedbe.
Változtatni kell akkor az arányokon. Több zöldség, több alacsonyabb kalória tartalmú hús, amiben több a fehérje..
Az időszakos böjt (persze adott ember válogatja) de szerintem a legrosszabb dolog. Főleg úgy, hogy egyik nap eszel, másik nap nem, vagy ilyen nagyon össze vissza, hogy kimaradnak 16-18 órák, mert így csak azt éred el, hogy sóvárogsz a kaja után. Aztán amikor ott tartasz akkor szimplán kizabálod a hűtőt. Jól lakni pedig nem fogsz, mert csak falnál..
Én sokkal jobban bírom megtartani a kalóriadeficitet három étkezéssel, mert tudom az például este, hogy másnap reggel 7 fele már lesz étkezésem és nem az van bennem, hogy ahh.. csak holnap délbe jutok ételhez.
De én azt mondom, hogy te tapasztald ki inkább ezt, hogy neked mi felel meg. Nekem például ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!