Mi férhet még bele az időszakos koplalás során a koplalásba?
"se nem eszünk, se nem iszunk"
Még a legidiótább, legszakmaiatlanabb koplalási utasítások is szigorúan kikötik, hogy az ivóvíz fogyasztása elengedhetetlen, sőt bizonyos metódosukok szerint 200-300 kalóriás főzetek, levesek, teák bevitele is indokolt lehet.
Egészségbeli céljaid vannak a koplalással? Akkor nem feltétlenül ajánlom az időszakos böjtöt, de ha mindenképp akarod, csináld szakmailag megalapozott módon, különben károsítod az egészséged, nem javítod. Vagy fogyási céljaid vannak? Akkor nem koplalással, hanem kalóriamenedzsmenttel és életmódváltással leszel előrébb.
Elegendő kalóriát és jó minőségű ételt kell enni az ablakban.
Úgy nem leszel éhes
Az étkezésekben zoldseg, gyumolcs, gabona, teljes kiorlesu pekaru es elegendo feherje
Én nagyjából csinálom az IF-et, a kalóriaszámoláshoz persze. 16/8-asban vagyok, a 16 óra nemevés alatt is szoktam sok folyadékot inni, vizet, teát, fűszeres üres levest, üres kávét, stb. Nincs ezzel baj, csak a koplalás szó ridegül hangzik. A koplalás azt feltetelezi, hogy megvonunk magunktól fontos dolgokat, én ezt nem teszem.
Igen, marad a nemevés, és mivel megettem a kalóriakeretemet, szépen lefoglalom magamat, és nem az evésen kattogok.
Ha olyan az életed hogy este 7kor eszik a család akkor jobb lenne ha benne lenne az időablakodban az is.
Told el 2 oraval a reggelit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!