Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi férhet még bele az időszako...

Mi férhet még bele az időszakos koplalás során a koplalásba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdés, mert nyilván a koplalás során se nem eszünk, se nem iszunk. Én mégis azoknak az ötleteire lennék kíváncsi, akik éltek az időszakos koplalás szerint. Mi az, amit néha fogyasztottatok, ha nagyon éhesek voltatok a nemezős időszakban?

szept. 8. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire buta. Az evés még csakcsak. De vízre óriás szükség van. És nem olyan amit bepótolsz mint az evés. Tartósan dehidratálod a tested
szept. 8. 18:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Vizet inni kell, hogyne kellene...
szept. 8. 18:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"se nem eszünk, se nem iszunk"

Még a legidiótább, legszakmaiatlanabb koplalási utasítások is szigorúan kikötik, hogy az ivóvíz fogyasztása elengedhetetlen, sőt bizonyos metódosukok szerint 200-300 kalóriás főzetek, levesek, teák bevitele is indokolt lehet.

Egészségbeli céljaid vannak a koplalással? Akkor nem feltétlenül ajánlom az időszakos böjtöt, de ha mindenképp akarod, csináld szakmailag megalapozott módon, különben károsítod az egészséged, nem javítod. Vagy fogyási céljaid vannak? Akkor nem koplalással, hanem kalóriamenedzsmenttel és életmódváltással leszel előrébb.

szept. 8. 18:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Nemevős időszakban is iszok vizet. köszi 1-es, nem vagyok buta. Eszek elegendő kalóriát 8 óra alatt, és a 16 óra alatt, koplalok, ezért nem kell főzet, mert nem fogok kibukni. A kérdés azokhoz szól igazából, akik régebb óta csinálják az időszakos böjtöt és, hogy mivel csillapítják az éhségüket a böjt ideje alatt. Csak a tea és a víz marad?
szept. 8. 19:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Elegendő kalóriát és jó minőségű ételt kell enni az ablakban.

Úgy nem leszel éhes

Az étkezésekben zoldseg, gyumolcs, gabona, teljes kiorlesu pekaru es elegendo feherje

szept. 8. 19:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Remélem hamarosan elérem azt, hogy tudjak úgy táplálkozni, hogy az koplalós időszak is jól menjen. Talán az lehetett ma a gond, hogy nem tudtam közvetlenül a 8. órában enni.
szept. 8. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyjából csinálom az IF-et, a kalóriaszámoláshoz persze. 16/8-asban vagyok, a 16 óra nemevés alatt is szoktam sok folyadékot inni, vizet, teát, fűszeres üres levest, üres kávét, stb. Nincs ezzel baj, csak a koplalás szó ridegül hangzik. A koplalás azt feltetelezi, hogy megvonunk magunktól fontos dolgokat, én ezt nem teszem.

Igen, marad a nemevés, és mivel megettem a kalóriakeretemet, szépen lefoglalom magamat, és nem az evésen kattogok.

szept. 8. 21:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Ok,ok utolsó, éppen ez az! Remélem hamarosan megszokom ezt az időbeosztásos étkezést és nem is leszek éhes a este. Még nagyon az elején járok de elég jól megy. Csak ugye az nehéz, hogy du.5-kor legyen értelmes kajmán, mikor a családi vacsorát este 7-re készítem el. Reggelizni mindig szoktam, és 4-5 körül eszek utoljára. Köszönöm a válaszokat!
szept. 8. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan az életed hogy este 7kor eszik a család akkor jobb lenne ha benne lenne az időablakodban az is.

Told el 2 oraval a reggelit

szept. 8. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
20%
Aludni kell a 16 órában :D
szept. 9. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!