Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ünnepeket ti kalória...

Az ünnepeket ti kalória ügyileg ,hogy szoktátok átvészelni,megcsinálni?

Figyelt kérdés

dec. 8. 11:28
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

10-es

Hétvégente lazítok én is.

dec. 8. 16:21
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindenből eszem, amit megkívánok, de mértékkel. És nem eszem túl magam. Ha már tele vagyok és csak a szemem kívánja, akkor azt hagyom. Úgyis túl sok az étel, marad belőle. Általában azt szoktam, hogy abból eszek, amit nagyon szeretek és frissen jó és pl. a töltött káposztából anyukám csomagol, az jó két ünnep között is.

Valamivel többet szoktam enni ilyenkor az átlagosnál, főleg ami a sütiket illeti, de azért normális keretek között tartom és így ez a pár nap nem befolyásol semmit.

dec. 8. 17:14
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Egyes szabály.

Vacsin egyféléből egyszer szedek.sütiből amibol eszek abbol egy nap egyet.

dec. 8. 19:01
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én jelenleg deficitben eszem, mert még nem értem el a célom. Decemberre azt terveztem h felpörgetem az edzést, de eltörtem a kezem…így is lehet edzeni persze, de óvatosan. A karácsonyi napokon úgy tervezem h elengedem a deficitet, tehát nem állok fel vacsi közben, ha betelt a keret :) amúgy módjával eszek majd mindenből. Egyébként egy leves-főétel-desszert és egy pohár bor nem annyira vészesen sok kalória. Úgy vagyok vele h megerdemlem, mert ebben az évben 15 kilót adtam le. Nekem a sütik a kihívás, meg mondjuk egy jó bor, ami itatja magát :) azokra majd figyelek
dec. 8. 19:42
 15/36 anonim ***** válasza:
67%
Hogy vészelem át? Ilyenkor annyit eszek amennyit csak bírok, IMÁDOK zabálni.
dec. 9. 07:31
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
Ha családlátogatáskor van egy nagyon fincsi kaja, akkor eszek amennyi jól esik, általában repetázom is, ilyenkor megengedek magamnak pár sütit is. Mivel általában ezeket és ennyit nem eszek, így 1-2 alkalomtól nem szoktam hízni sem, valamint ünnepek alatt is általában elmegyünk túrázni, így le is mozogjuk.
dec. 9. 12:48
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a karácsonyi időszak szent és sérthetetlen.

Azt eszek és annyit ami éppen jól esik, pont letojom akkor a kalóriákat.

dec. 9. 14:23
 18/36 anonim ***** válasza:
38%
Sose értettem, hogy csak azért mert karácsony van, miért kell halálra zabálni magunkat. Én és a család sose ettünk többet, mint máskor. Nem is főzünk, sütünk többet, mint egy átlagos hétvégén.
dec. 9. 14:26
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
Kövezzetek meg, de egyszerűen nekem a karácsony “feelingje” akkor az igazi, ha zabálunk. Vannak kimondott olyan ételek, sütik, fogások amiket szinte csak akkor eszünk és készítünk el. Annyira jól tud esni…
dec. 9. 14:39
 20/36 anonim ***** válasza:
35%

Tanuld meg, hogy mi az, hogy mértékkel evés. Mindenből egy kicsit legfeljebb.

A tudatos ember nem zabál. Te lehet, hogy zabálsz, a te dolgod.

dec. 9. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!