Az ünnepeket ti kalória ügyileg ,hogy szoktátok átvészelni,megcsinálni?
Figyelt kérdés
dec. 8. 11:28
2/33 anonim válasza:
Sehogy. Ekkor is annyit eszem, mint egy szimpla hétköznap. Ismerem saját testem szükségleteit, ismerem a mérték fogalmát, ezért se kellett soha számolnom a kalóriákat. Ha esetleg feljött rám 1-2 kg, akkor csökkentettem az étel mennyiségét és többet mozogtam.
3/33 anonim válasza:
Megtanultam, hogy az étel nem örömforrás, sem unaloműző, hanem energiaforrás. Ennek fényében tartom a mértéket. Annak, aki így gondolkodik, nem kell "átvészelni".
4/33 anonim válasza:
Megpróbálok "jó lenni", de átlagban mindig elrontom. DE! Nem zabálok. Szerencsére most ha túl is megyek a kalóriakeretemen, nem duplaannyival, hanem mondjuk 300 kalóriával, ami magamhoz képest nagy haladás.
5/33 anonim válasza:
Én eszem ilyenkor a hagyományos süteményeket, amiket szívesen is sütök meg. Persze nem mértéktelenül. Nem szoktam hízni. 3-4 nap alatt nem lehet "hízni", max egy kis víz jön fel, ami le is megy.
7/33 A kérdező kommentje:
6-os
Mázlista :)
dec. 8. 14:27
8/33 A kérdező kommentje:
Én az vagyok most sajnos :(
De lefogytam 94kgról 75-re.
dec. 8. 14:28
9/33 A kérdező kommentje:
8-as kieg
Most igyekszem stagnáltatni a test súlyomat.
dec. 8. 14:28
10/33 anonim válasza:
Én IR miatt nem eszem cukrosat, annak idején tisztáztam magammal hogy bizonyos ételek nekem tiltottak, helyette készítek olyat magamnak amit szeretek és szabad. Szóval így nem az van hogy bámulom a cukros dolgokat hanem azért nekem is megvan amit szabad és amire várhatok. Amúgy az is segítség, hogy végig gondolom milyen volt a diéta előtt és mennyivel jobban vagyok most. Persze kell hozzá némi betervezett lazítás különben az lesz hogy soha semmit sem lehet. Pl egy minimális plusz keret csak arra a napra nem rossz ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!