Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig kajálok, mégis hízok?

Alig kajálok, mégis hízok?

Figyelt kérdés

Sztorim ott kezdődött, hogy fél éve wc-re járok így random napokon 8-10 alkalommal. Kazein.. meg búza meg minden amit eddig ettem allergiam van, nos én nem akartam így nagyon élni, de amíg talpra nem állnak a szüleim addig támogatom őket, nem hagyom őket a rosszba. Lényeg, hogy így eszek délbe krumplit meg húst, meg este krumplit meg húst. Ma volt még egy gluténmentes süti ( 1000 forint bruh ).

Se csoki, se semmi jó csak a szenvedés.

135 kiló voltam júliusban, három napja 113, majd most 116, furcsa ez nekem, nagyon.

szept. 9. 21:02
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg nagyon drága lett a kajálásom, eddig pizzát ettem, meg igazából a Aldis pékcuccok voltak a kedvenceim, és arra mondták, hogy drága, ez meg most mégjobban, 485 volt a fizum abból maradt már most 320.. és csak kaja ( meg egy 10 ezres telószámla, most jön a rezsi... ).
szept. 16. 04:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!