Ha nem kajálok szinte semmit, ihatok alkoholt?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon hizlalnak az alkoholtartalmú italok . Viszont fiatal vagyok , nyár van ,és szeretek néha inni . Nem sokszor max 1szer egy héten,de van ,hogy annyit sem. De aznap nem merek enni ,mivel megnéztem milyen sok kalóriát tartalmaz az összes . Ha aznap nem eszem , akkor is tilos inni ? Így eléggé megüt , tudom,de keveset iszok csak .2012. júl. 9. 23:58
1/5 anonim válasza:
Nem innék. Bajod lehet tőle.. rosszul lehetsz nincs mi felszivja benned. előtte legalább egy falatka kenyeret. A koplalás amugysem megoldás. Inkább mozogj és egyél normálisan minthogy ne egyél semmit
2/5 anonim válasza:
Egyél nyugodtan.
Utána megiszol egy sört( a 0,33-as kb 150 kalória) vagy egy fröccsöt, vagy egy pohár száraz vörösbort light kólával. Attól semmi bajod nem lesz.
3/5 anonim válasza:
nyugodtan igyál.. én is mikor diétáztam, fogyóztam, attól egy héten 1x-2x mentem bulizni és igenis ittam.. azért persze előtte és utána is ettem egy-egy szendvicset vagy valamit hogy ne csak az alkohol legyen a gyomromban..de azért mert fogyózol, tornázol és egy héten 1x-2x iszol, az nem baj.. én pl még töményet is ittam meg bort, akár édeset is.. ennyi kell.. és ugyanúgy lefogytam.. max néha másnap többet futottam.. ennyi.. most is diétázom, de attól kb minden másnap megiszok egy üveg sört, vagy egy pohár bort, esetleg egy pohár martinit.. nem szabad mindent megvonni magadtól mikor fogyózol, mert egy idő utána annyira fogja hiányolni a szervezeted a "sok jó", hogy elkezdesz enni-inni és visszamegy.. én nagyon sokféle diétát kipróbáltam, ezért írom ezt.. sok kitartást kívánok és jó bulizást.. :)
4/5 anonim válasza:
Ezer százalék, hogy az alkalmi ivászattól nem fogsz elhízni, ah egyébként mérékeletesen/diétásan táplálkozol. Én abban a korszakomban voltam a legvékonyabb,amikor nyáron fogyóztam, és hetente-kéthetente 1x berúgtam a fesztiválokon/egyéb bulikon..abszolút nem befolyásolja a fogyást, ettől ne félj.
5/5 anonim válasza:
Ha ilyen gondolatok megfordulnak a fejedben sajnálatosan evészavaros vagy... ajánlom változtass rajta, mielőtt késő lesz.
Az alkoholnak valóban magas a kalória tartalma, de ha heti 1x iszogatsz a barátaiddal, attól nem fogsz elhízni, és feltétlen egyél mellette, mert a koplalással nem lehet fogyni, se súlyt megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!