Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom. Fogyaszthatok...

Fogyókúrázom. Fogyaszthatok alkoholt?

Figyelt kérdés
Először is. Normális válaszokat szeretnék...Az a helyzet, hogy elég régóta fogyókúrázok, nem követek semmilyen diétát, csak odafigyelek mit eszek meg és mit nem, meg rendszeresen futok. Hétvégén elhívtak egy buliba és elég valószínű, hogy mindenki inni fog. Nagy baj lenne ha én is innék? Mert ugye az alkoholba rengeteg a kalória a cukorról nem is beszélve...De mindenképpen fogynom kellene még...
2010. júl. 9. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Belefér sztem...pl borok közül ne válassz édeset
2010. júl. 9. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt fogják irni hogy ne igyál.

De szeritnem belefér, főleg ha nem fordul elő minden 7végén.

Én olyan vagyok h hizok mindentől, vasárnap megittam 6 sört + 5deci bort, 1dekát nem hiztam.

ÉS le se mozogta mmásnap.

Szóval sztem ha lemozgod, akkor nem lesz gáz :D

Nem hiszem h annyit hátráltatna a fogyásban ma kicsit stagnál majd a sulyod pár napig.

Ajánlom a pezsgőt :D 1 deciben 82 kalória van, 1 üveg 7 deci, az 420 kcal. És attól már jolérzi magát az ember.

Vodka, Hubertus meg ilyenekben több kcal van. :S

2010. júl. 9. 01:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy a bor is jó választás, abból 7-7 deci lecsuszik 1 hétvégén, hétfőn ugyanannyi kg vagyok mint péntek reggel.
2010. júl. 9. 01:19
 4/8 anonim válasza:
Hát igyál annyit, hogy vissza is jöjjön :D
2010. júl. 9. 06:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Száraz vörösbor. Napi 2-3 dcl rendszeresen is jót tesz, egyszer-egyszer pedig igyál amennyi jól esik.
2010. júl. 9. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot. Akkor bármit fogyaszthatsz, csak ésszerű mennyiségben, mondjuk bizonyos napjain a hétnek.
2010. júl. 9. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az alkoholfogyasztás nem úgy tilos fogyókúra alatt, hogy iszol egy pohárral, és visszahízod. Rendszeresen, naponta nem lehet inni, mert fölösleges kalórai (a májadról ne is beszéljek). De miért ne lehetne egyszer-egyszer beülni valahova, ha jólesik? Egy napi ivástól, egy napi evéstől nem lehet meghízni. Ahogy lefogyni sem lehet, ha egy napig nem eszel.
2010. júl. 9. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is fogyózok,de azért ha buli van akkor iszok.

Max következő napokban kevesebbet eszel.Ja amúgy másnap kevesebbet fog mutatni a mérleg,de ez ne tévesszen meg mert az utána következő nap meg már több lesz,mivel akkorra fogja mutatni az alkohol által bevitt kcal-okat.

2010. júl. 9. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!