Alig kajálok, mégis hízok?
Sztorim ott kezdődött, hogy fél éve wc-re járok így random napokon 8-10 alkalommal. Kazein.. meg búza meg minden amit eddig ettem allergiam van, nos én nem akartam így nagyon élni, de amíg talpra nem állnak a szüleim addig támogatom őket, nem hagyom őket a rosszba. Lényeg, hogy így eszek délbe krumplit meg húst, meg este krumplit meg húst. Ma volt még egy gluténmentes süti ( 1000 forint bruh ).
Se csoki, se semmi jó csak a szenvedés.
135 kiló voltam júliusban, három napja 113, majd most 116, furcsa ez nekem, nagyon.
Oh, és napi 2km-t sétálok mert jobban megy az alvás.
Ohhh és se cigi, se pia, se energiaital csak víz és kávé sem játszik.
Szóval fogytál 20 kilót.
Nincs ezzel semmi baj. Sőt.
A 113->116 az semmi. Nem hízás. Max kicsit több a béltartalom. 3 nap alatt ez a folymamat nem értékelhető.
Ami értékelheto az a fogyasod
Én sose számoltam kalóriát, és mindig azt gondoltam, hogy keveset eszek, de mégsem fogytam... Most se számolok kalóriát, de a chat gptvel írtam egy heti étrendet kalóriákkal stb. És akkor döbbentem le, hogy mennyi mindenben van Kalória, amire nem gondoltam, illetve, hogy mennyi mindenben sokkal több van, mint hittem. Állítólag egy evőkanál olivaolajban 120 Kalória van. Most gondolj bele, ha csak 3-4 kanállal használsz a főzéshez, már ott van, hogy 300-400 kalóriát viszel be, és még nem is ettél. Ráadásul szerintem pl én többet is szoktam használni, illetve a másfajta zsírokban még biztos ennél is több van. Rájöttem arra is, hogy a citromlében is van. Na én naponta elég sokat megiszom belőle, mert jeges teát szoktam csinálni, vagy limonádét. Aztán ehhez jön, hogy csak innen csipegetek egy kicsit, csak onnan. Egy kis zacskó chips is 400-500 Kalória.
Szóval sokszor az a nem kevés, bizony igen sok tud lenni.
Ide vezető út az volt nehéz. Mert volt, hogy két napig nem ettem mivel dolgozni mentem és nem akartam wc-re járni aztán így is úgy is 4x mentem.
Gyümölcsöt pl. nem ehetek, vagyis de csak akkor wc, brokkoli az egyetlen zöldség amitől nincs bajom, nem tudom miért. Inkább lennék 140 kiló csak ne legyen ez. Sokkal ingerültebb, idegesebb vagyok. Viszont érdekes, de nem vagyok fáradékony, fél éve napközben ha tehettem aludtam, most meg volt olyan , hogy felkeltem hajnali kettőkor, 18 óra munka után ( oké egy 30 percre ledőltem ) éjfélig ébren voltam. De régen ha hajnali 3-kor keltem mindig aludtam vagy 2-3 órát napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!