Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig kajálok, mégis hízok?

Alig kajálok, mégis hízok?

Figyelt kérdés

Sztorim ott kezdődött, hogy fél éve wc-re járok így random napokon 8-10 alkalommal. Kazein.. meg búza meg minden amit eddig ettem allergiam van, nos én nem akartam így nagyon élni, de amíg talpra nem állnak a szüleim addig támogatom őket, nem hagyom őket a rosszba. Lényeg, hogy így eszek délbe krumplit meg húst, meg este krumplit meg húst. Ma volt még egy gluténmentes süti ( 1000 forint bruh ).

Se csoki, se semmi jó csak a szenvedés.

135 kiló voltam júliusban, három napja 113, majd most 116, furcsa ez nekem, nagyon.

szept. 9. 21:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Remélem már rég kivizsgáltattad. Elég sok betegseg jele a hasmenés + fogyás
szept. 10. 07:17
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond a gasztroenterológus?
szept. 10. 09:07
 13/31 Awatpr0 ***** válasza:

Miért hagytad figyelmen kívül azt a választ, hogy számold a kalóriákat?

Nem háromnaponta kell mérned magad, hanem hetente, de jobb naponta és abból egy heti átlagot levonni. Ha meg hízol, akkor kevesebbet kell enned

szept. 10. 09:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha a brokkolin kívül mindentől bajod van, meg 10x mész wc-re az nagyon komoly probléma. Egy hét után azonnal orvoshoz kellett volna menni. Alaposan ki kéne vizsgáltatni.

“inkább 140 kilo lennék csak ez ne lenne”

Hát basszus orvoshoz kell menni, ha meggyógyítani nem is lehet minden betegséget, de kezelni meg javítani az állapotát mindnek lehet.

szept. 10. 11:24
 15/31 Gabi bácsi válasza:
Egy gasztroenterológust keress fel, mert a leírtak alapján többféle allergiád van.
szept. 10. 15:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Nem vizsgáltattad ki magad? Pajzsmirigyeddel minden rendben? Sok mindne okozhatja ezt, megkéne nézetned magad
szept. 10. 16:33
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Sibo ibs coliakia es meg annyi mas lehet. Azonnal szerezz beutalot gasztroenteorologiara
szept. 10. 16:45
 18/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogyan van a kalória számítás, nem értek hozzá, sosem kellett én kövér vagyok , sosem kellett, ettem ami van meg ami boldogságot okoz ( elég nyomi vagyok, élettapasztalatom nulla, tipikus kocka aki fél mindentől, csak annyi, hogy még a internettől is , single playerbe játszok. )

Vizsgálatok sora volt, magánkórházban 400 ezer forintom ment el, colonoscopia, cölikália, laktóz kifújás, hasi ultrahang, és utolsó a ign teszt ami kazein, búza, meg még sok, sok dolgot pl glutamináz vagy mi a szösz allergiát is mutatott. Dolgoznom kell viszont, de sofőr vagyok és nem mindig tudok wc-re menni vagy nem eszek vagy bokorba futok, utóbbi eddig nem kellett, csak majdnem.

szept. 11. 04:21
 19/31 A kérdező kommentje:
És nem hasmenés, sárga széklet volt az első jel, utána fehér-sárga. Ja meg tojásra is mutatott allergiát, azt 5 hónapja nem ettem.
szept. 11. 04:23
 20/31 A kérdező kommentje:

Gasztroenterológus minden vizsgálat után ennyit mondott arra a kérdésre, hogy miért kell még 5x mennem wc-re ha nem eszem, vagy alog? " nem tom, lehet valami tartósítószer okozza "

Aztán az, hogy pszichés.. oké én azt tudom, mivel írtam, hogy nyomi vagyok az ilyen emberek céltáblák, mindenki belém törli a koszát, gusztustalan módon viselkednek velem a kollégák, rokonok.. szóval iskolába vertek, tehát 15 éve "megszoktam " a dolgokat, kb. annyi ideje reggelente ha kell menni valahova öklendezek, remegek. Meg mindig vagy 2-3 alkalommal mentem wc-re szintén reggel, szóval megszoktam, mindig a hétvégéket vártam ( alapjába 15 órákat dolgozok hétköznap így akkor csak fürödni, aludni van idő ) és akkor mindig rendeltem pizzát, csokit vettem, kakaót és ment a videojáték..

szept. 11. 04:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!