Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig kajálok, mégis hízok?

Alig kajálok, mégis hízok?

Figyelt kérdés

Sztorim ott kezdődött, hogy fél éve wc-re járok így random napokon 8-10 alkalommal. Kazein.. meg búza meg minden amit eddig ettem allergiam van, nos én nem akartam így nagyon élni, de amíg talpra nem állnak a szüleim addig támogatom őket, nem hagyom őket a rosszba. Lényeg, hogy így eszek délbe krumplit meg húst, meg este krumplit meg húst. Ma volt még egy gluténmentes süti ( 1000 forint bruh ).

Se csoki, se semmi jó csak a szenvedés.

135 kiló voltam júliusban, három napja 113, majd most 116, furcsa ez nekem, nagyon.

szept. 9. 21:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Amilyen intoleranciád van, azt ki kell hagyni. Kihagyod a glutént meg a tejet? Minden élelmiszernél meg kell nézni, mi van benne! Nem játék! A pizza kapásból glutén, hacsak nem gluténmentest rendelsz. A csokiban, kakaóban tejcukor van. Biztos nem eszel tojást? A tésztákban is van! (Bár fura, hogy attól lenne hasmenésed.)

A gyerekkori élményeid nem hiszem, hogy ebben szerepet játszanak, mert manapság nem iskolás vagy, hanem önálló. És menj pszichológushoz, hogy ne legyél mindenki céltáblája.

szept. 11. 06:53
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Amire kkmutatta hogy allergiás vagy azt nem kéne enni. Elversz 400 ezret és meg se jegyzed a diagnózist? Fura ez nekem. Azt hittem azert mentel h jobban legyel
szept. 11. 07:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Akkor most nem is alergia hanem idegi alapon van? Mert nem mindegy, döntsd el és olyan szakemberhez menj el, magánkórházban egyáltalán mit tanácsoltak, ha már kifizettél 400 ezret?
szept. 11. 09:09
 24/31 A kérdező kommentje:
Kerülöm a leírtakat, és annak ellenére néha vissszatér a probléma.
szept. 11. 09:25
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Össze kellene szedned az összes diagnózist. Amellett meg nem lesz tüneted ha betartod amiket mondtak.

Egyébként ha ilyen random ingerek érik a bélrendszert hogy néha olyat eszel akit nem kéne akkor teljesen jogos a súlyingadozád mindkét irányba. Felszívódási zavaraid vanak amik ezt okozzák.

És ha csak krumplit meg húst eszel az nem jó. A lehető legnagyobb változatosságra kellene törekedni olyan ételkkel amiket biztonsággal fogyaszthatsz

szept. 11. 09:51
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha megvannak a diagnózisok, akkor egy dietetikus és egy pszichológus/pszichiátert még érdemes lenne felkeresni. Szerintem akkor rendbe tudnál jönni minden téren.
szept. 11. 11:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Kerülöd vagy kihagyod? Nem mindegy! Ezekkel nem lehet szórakozni, egyetlen falat is árthat. És egyél zöldséget. Rizst is ehetsz, az még fog is.
szept. 11. 15:06
 28/31 A kérdező kommentje:
Rizs nem jó, attól is van bajom, és igen amikor ezt mondtam a diatetikusnak nem hitte el. :/
szept. 11. 17:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Simán lehet tej és gabona és krumpli, rizs és egyéb (hizlaló) kaják nélkül élni, úgy hogy laktató és változatosan, kielégítően étkezel.

Pl neked egy 1600 kcal / nap fogyasztást kellene kitűznöd alapból.

Tök finom zabkása készülhet forró víz, zabpehellyel, reggelire, bele keserű kakaó, fahéj, édesítővel feldobva bármilyen mag vagy gyümölcs (tök jó áron van fagyasztott gyümölcs, olcsóbb mint a szezonális)

Fő étkezés (ebéd vacsi) körete - bármily meglepő, mindenhez passzol a jégsaláta - nekem kedvenc a resztelt májhoz is, de csirkemell csíkok, mustárral, olajon pirítva, fűszerezve nagyon fincsi.

Köretnek kiváló minden zöldség, kígyóubi, kukorica, reszelt káposzta reszelt répával hagymával, lecsó, vagy paradicsom hagymával... Stb.

Minden tejfélét lehet kókusztejjel pótolni, krumplipürének nagyon különleges ízt ad (főttkrumpli, kókusztej, jobb mint a sültkrumpli)

Jó köretnek a főzelék, akár spenót kokusztejjel, akár zöldborsó - magában sűrítve...

Lehet extrudalt kenyérrel készíteni padlizsánkrémet, zöldséggel kiváló.

Szerintem amíg a húst, zöldséget, gyümölcsöt nem kell mellőzni, de mondjuk a tej, glutén, cukor a tilos, addig a lehetőségek száma végtelen.

Túl kell lépni a hagyományos ételeken, és nem is feltétlen drágább az élet ezekkel, sőt így simán lehet laktató a kaja.

Persze az igazán laktató ha van hús (csmell, hal, sovány sertéshus a tányéron, ha ez nem tilos, ezekkel, meg a zöldség kötetekkel tervezd a fő menuket, köztes meg zabpehely, extrudalt szeletek valamilyen hüvelyes zöldség, padlizsán, cukkinikrémmel)

szept. 13. 23:28
 30/31 anonim ***** válasza:
kókusztej ki...ott drága a 400 ml 1000 ft :O A gyümölcsök ára is elmebeteg. Annyira bírom amúgy az olyan oldalakat, ahol prédikálnak ez életmód váltásról meg vannak, ahol napi étrendet írnak és ilyen elképesztő drága sza.rokkal tűzik tele az étkezést, van amit nem is lehet beszerezni, meg a legdrágább sajtok, meg hasonlók :D Nem tudom itt Mo.-on ennyi burzsuj él? Életmód váltást nem lehet olcsóbban kihozni? Amúgy meg hogy lehet az, hogy a nagyszüleinknek nem voltak semmire alergiájuk, meg ételintoleranciájuk meg hasonló gyagyaságuk? Nem hiszem, hogy ez nem a vegyszerektől meg a génmódosításoktól meg az állatok folymatos hormonnal, antibiotikumokkal való kezelésétő van! Aztán meg jönnek hogy váltsál másra, meg éltemódválltás, aminek 5szörös az ára, annyira undorító. Mondjál le a legjob bételekről és egyed abaromi drága salátákat, egy kis zacskónyi vegyes saláta, amiben nem kesernyés répa reszeléket, meg káposzta reszeléket tesznek hanem salátát, az 1000 ft, egy kis lófa.xnyi adag. Mondjon le az ember a jó húslevesekről, a jó főzelékekról, a hurkák, kolbászokról, mert elcses.zték az ételeket a vegyszereikkel és teleraknak mindnet cukorral, rászoktattak minket aztán meg hogy a fenébe álljon át az ember saláta evésre meg párolt sza.rokra? Hm? Nem tud az emberek 99%a átállni ha nincs valami kokrét cél, aki sportol, versenyez, vagy aki tetsépító, edzők max. ők, egy átlag ember aki 10-12, 24 órákban robotól mi motiválja ara, hogy átálljon olyan ételekre?
szept. 15. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!