Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hány kcal lehet? A derekamr...

Ez hány kcal lehet? A derekamról a zsír eltünik ha így kajálok?

Figyelt kérdés

Egy nap ennék 3 szendvicset.A szendvics magvas tk. zsemléből van.4-5 karika paprika, 4-5 karika uborka és 2db Szeletelt sonka van benne.Már egy hete ezt eszem egyszerűen nem tudom megunni és éhes se vagyok teljesen jól lakok ennyi kajával :D Igazából vékony vagyok de a derekamon hátul van kb 1cm zsír és ez idegesít azt szeretném eltüntetni plusz könnyen hízok és meg szeretném tartani a mostani súlyomat :) Ez a 3db szendvics kb hány kcal ? és mennyi ch,zsír ?

LÉGYSZÍVES CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!

2017. ápr. 4. 14:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ezt elfelejtettem. 17/F 174cm 55kg és sportolni nem sportolok de sétálni sokat szoktam :D
2017. ápr. 4. 14:18
 2/14 anonim válasza:
Kb 800-900 kcal lehet
2017. ápr. 4. 14:32
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2017. ápr. 4. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyoldalú. Biztosan sok tápanyag, vitamin hiányát fogja okozni.

Ráadásul kalóriában is nagyon kevés. Ettől inkább zsírosodni fogsz, akkor is, ha kilóban kevesebb leszel.

2017. ápr. 4. 14:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy darabig nem lesz tőle bajod, de figyeld a tested jelzéseit és ha éhes leszel egyél mást is. A szendvicset is készítheted változatosabban, sajt, hal, zöldségek tekintetében, így tovább fogod szeretni ezt az életmódot.
2017. ápr. 4. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Csak nem bírom megállni. Meleg srác vagy és felnőtt mackós férfiaknak akarsz bejönni? Mert a lányoknak, nőknek ez bizony valószínűleg soványka. Rossz érzés, ha a pasi nem sportos és vékonyabb, mint a csaj.
2017. ápr. 4. 15:39
 7/14 A kérdező kommentje:
Direkt odaírtam ,hogy "LÉGYSZÍVES CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!" :D Utolsónak üzenem ,hogy mért lennék meleg ? Képzeld van barátnőm :) Nézz utána a meleg szó jelentésének mert ez nem oké ,hogy magyar létedre nem tudod melyik szó mit jelent :D
2017. ápr. 4. 15:50
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
Te is tudod mit kérdeztem. Erre egy á nem lett volna a válasz. Akkor csodálkozok, hogy ilyen testet akarsz.
2017. ápr. 4. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Nőni se szeretnél még. Úgy értem magasságra? Mert ezzel a kalória mennyiséggel valószínűleg nem fogod a teljes magasságodat elérni, azért egy 180 cm jó lenne férfiként, ha meg van rá a genetikai lehetőséged.
2017. ápr. 4. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Azt hittem, csak a lányok anorexiások. Már így is betegesen sovány vagy.
2017. ápr. 4. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!