Miért nem fogyok?
45 èves nő vagyok.168 cm 74 kg.1 hónapja fogyókúrázok mem eszek kenyeret,tésztát,cukrosat minden nap futok kb 20 percet és mégse fogyok.Egy kg lemegy 2 nap múlva visszamegy az a fránya kg.Úgy érzem feladom,10 kilótól szeretnék megszabadulni de nem megy.
Mit csinálok rosszul?
Nekem sem ment gyorsan az első hónapban, aztán beindult. Bár én 1500-1600 kalóriát eszem naponta, 5-7 km futás heti 3 alkalommal, heti 2-szer 15-21km szobabicaj, mellette súlyzós edzés, hasazás. És figyelem, hogy a lépésem is legalább 10-15 ezer legyen.
Nekem igazából az ivással volt bajom, a nagy melegben is alig ment le 0,5-1 liter. Most már megy a 2 is, ha nagyon figyelek akkor a 2,5 is megvan :D
Csak ne add fel, kitartást 🥰
Biztos hogy kell fogyni?
A számok most nem rosszak.
Ügyelj az egészségre, mozogj, de nem gondolom hogy fogyni kéne.
Persze, fogadd meg a 3 as tanácsát és meg se állj a futásban!
Fussál a holdig és lehetőleg vissza is!
8-as, ChatGPT, azonnal felismerhető.
Kérdező, én azt javaslom, hogy egy-két hétig számold a kalóriákat, hogy az új étrendeddel hány kalóriát viszel be. Aztán vesd össze azzal, hogy elvileg hányat ehetnél a fogyáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!