Koplalással (ami egészségtelen, és a legtöbb esetben vissza is üt, merr nem életszerű), előfordulhat. Máshogy nem lehet ilyen mértékű fogyáshoz elég energiahiányos állapotot létrehozni és tartósan fenntartani ennyi ideig.
Én 106ot fogytam, 4 év volt. Cserébe nem kellett éheztetnem magam, és a bőröm is kevésbé ereszkedett meg, mint pl annak az ismerősömnek aki 1,5 év alatt fogyott 60kilót, bár sokra nem ment vele, végül nem tudta megtartani mert eleve koplalt ehhez az eredményhez, és vissza is hízott 70 kilot 1 év alatt. Most próbálja újra.
Egyébként havi 1-2 kg a normális fogyás. Eleinte ha nagyon vízesedsz, akkor a vízveszteség miatt tűnhet kicsit többnek kilóban, de az nem igazi fogyás. Nekem egyedül az első hónapban ment le 5kg, ( nagyon vizes voltam), utána csak 2, néha 3kg, de ez is idővel csökkent havi 1,5, majd 1 kilóra, később félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!