Vajon fogok még fogyni?
Kb 10 hónapja váltottam élemódot. 21/l
170 centihez 85 kg voltam, 17 kg-ot sikerült sporttal, és fogyókúrával. Így 10 hónap után szeretnék egy picit többet megengedni magamnak étkezés terén. Nagyjából egy hónapja már kisérletezem, mi az pontosan, amivel a jelenlegi súlyomat tudom tartani, ezt szerencsére hamar megtaláltam, így kb egy hónapja lényegében változatlan a súlyom (+/- 1.5 kg)
Edzés tekintetében itthon súlyzós edzéseket csinálok, sajnos azokat csak nagyjából hetente 1x, illetve futok kb heti 20 és 40 km között. Ha tartom a jelenlegi “diétámat” de közben ezeket az edzéseket csinálom, vajon fogok /látványosabban/ még formásodni?
Fogyni nem fogsz, ha pont annyit eszel, hogy tartsd a jelenlegi súlyod, hisz így nem vagy kalóriadeficitben.
Formásodni persze tudsz, de ahhoz legalább heti 2-3 súlyzós edzés kéne, mivel egy nem elég az izmok stimulálásához.
Lúgosíts! A szervezet hízással mutatja,ha el van savasodva! Ha fogyni szeretnél egyél rendszeresen kisebb mennyiséget,sok rostosat! A rostok telítenek! Tejtermékek fogyasztása esetén ügyelj az apró dolgokra!
Pl.: nem a 2,8 zsírtartalmú tej, elég az 1,5.
Burgonya helyett édesburgonya,air fryerbe szinte alig vagy egyáltalán nem szükséges zsiradék! Igyál sok vizet, esetleg zsírégető teát, manapság már rá is írják a dobozra,hogy ízesítés nélkül is fogyasztható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!