Ha tobb vizet iszom, mint amennyit eszem tehat ha a kettot felcserelem fogok fogyni?
Igen, de ugy ertettem hogy en alig iszok egy nap. Tehat amit megestek viz ivas helyett, akkor fogynek szerintetek?
Persze este mozognek tornaznek lefekves elott.
Tehat, jajj bocsanat sokat dolgoztam ma, faradt vagyok.
Tehat alig iszok egesz nap szinte egy pohar vizet. Tobbet nem. Es inkabb eszek meg akkor is eszek ha szomjas vagyok:( es a kerdesem az, ha pl az evesem 50%-at viz valtana fel, akkor fogynek-e szerintetek?
4#
Kalóriadeficit függvénye a fogyás, nem pedig az, hogy te többet fogsz inni és kevesebbet enni.
Számolj kalóriát.
Az egészséged érdekében sürgősen kezdj el napi minimum 1.5 litert meginni. Segíteni fog kontrollálni az éhsegedet.
Az elmondásod alapján sokszor eszel csak úgy. Ezt kellene elhagyni. Valoszinuleg akkor is fogsz fogyni ha elhatarozod hogy kizarolag akkor eszel bármit is amikor éhes vagy. És picit csokkentsd az adagokat. Edd annak a 3/4ét amit amúgy megennél
Igen, ezt fogom tenni, koszi.
Sajnos naponta 2 heten keresztul 1 tabla csokit ettem es ez mellett nagy adagokat ettem ebedre, vacsocsara i:(
154cm vagyok 63 kilo vagyok.
Számolj kalóriát. Nem bonyolult. Garantált a fogyás, ha kitartó vagy.
Pár hét alatt megszokod az alacsonyabb kalóriabevitelt és teljesen természetes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!