Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy év alatt lehet fogyni...

Egy év alatt lehet fogyni 50kilot ?

Figyelt kérdés
Nő vagyok 125kg jelenleg

aug. 29. 16:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
Lehet. Első lépés: Házidoki. Második lépés: Labor. Harmadik lépés: diaetikusosizé...., az a táplálkozási szakértő, tudod, az.
aug. 29. 16:31
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

125 kilóból szinte biztos hogy nem, egészséges módon meg egész biztosan nem.

én 130-ból 30-at fogytam egy év alatt, és elégedett voltam vele"

aug. 29. 16:34
 3/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem, ez túl sok egyszerre. Ha havonta kemény munkával lemegy 1-2 annak már örülhetsz. És nem marad csúnya heges bőröd
aug. 29. 18:55
 4/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem
aug. 29. 19:20
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet. De kb 30at igen és már sokkal jobban fogod érezni magad es sokkal egészsegesebb leszel. A maradék 20 kilóra meg ott lesz még egy-másfél év
aug. 29. 19:25
 6/22 anonim válasza:
12%
Ha csak attól híztál meg, mert sokat ettél hosszú ideig, akkor le fogsz fogyni attól, hogy elkezdesz észszerűen, egészségesen enni. Ha hormonális háttere van, és keveset eszel, akkor orvos kell segítsen. Ha fiatal vagy, könnyebb fogyni. A lényeg, hogy ne akarj az első hónapban 10 kilót fogyni, és ne éhezz. Plankolj naponta akár többször, és igyál 3 liter vizet. A fehérlisztről, cukros szarokról le kell jönni, de a kávét idd meg nyugodtan 2 cukorral. Ne diétázz, hanem úgy egyél, ahogy 50 kiló múlva is enni fogsz. Reggelizz, de a 2. és 3. étkezés közül egyik csak gyümölcs legyen. Senkinek el ne hidd, hogy a gyümölcs hízlal, mert cukros. Mozogni kezdj el, ahogy a tested engedi, de úgyis rohamosan egyre többet fogsz bírni. Futkározások és ugrándozások helyett többet ér a sajátsúlyos edzés, vagy kondigépekkel.
aug. 29. 19:31
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Én 180 cm 16 évesen voltam 110 kg, 1 év alatt 75 lettem
aug. 29. 21:10
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
Ez nagyon a teteje a fogyásnak 1 év alatt, havi 3-4kg a "normális".
aug. 30. 01:38
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Simán! Kalória deficit és mozgás, még több is lemehet! Én 200 kg-ról fogytam egy év alatt 110-re, először úszni, majd kondiba jártam heti négyszer. 190cm magas vagyok, még 10-15 kilót le szeretnék dobni.
aug. 30. 08:42
 10/22 retektorta ***** válasza:
55%
Addig írod ki a kérdést, amíg nem kapsz kedvező választ?
aug. 30. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!