Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni a szeméremdombból?

Lehet fogyni a szeméremdombból?

Figyelt kérdés
Ha kalóriadeficittel + edzéssel leadok 10 kilót, akkor a szeméremdombomon is látszani fog? Borzasztó húsos, szinte lóg.
aug. 19. 01:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
87%
Olyan nincs hogy egy helyről fogysz. Lehet hogy akkor is nagyobb lesz az átlagnál, de biztos hogy ott is jobban fogsz kinézni ha ledobsz 10 kilót. Tudom ezzel ki vagy segítve, de ez az igazság.
aug. 19. 04:05
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Cross fit, trx, kattle-ball, küzdő sportok erőléti edzéseivel lemegy.
aug. 19. 05:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
aug. 19. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
12%

2+

Ezek dinamikus tömör izomzat kialakító, erőlét és állóképesség fokozó edzések. Még a zoknidból is csavarni lehet az izzadságot edzés után, és egy száraz pont nem marad rajtad. Ha jól csinálod! A telódhoz hozzá sem tudsz érni edzés közben.

Szóval ettől minden honnét fogyni fogsz.

A konditerem statikus felfújt izomzatot eredményez. Nagyobb izomtömeget szedsz össze, ami össze esik miután nem edzel. Meg úgy általánosságba mikor még kondizni is jártam, az emberek többsége többet nyomkodják a telójukat, mint ammenyi időt az edzéssel töltenek. Mivel más stílusú edzés, jóval lassabban karcsúsít, de ezzel is célt érhetsz. Még pluszban ettől az izületeid is merevebbek lesznek. Ez is jó sport, de neked nem erre van szükséged jelenleg.

aug. 19. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
45%

A fogyás először a test tömegközéppont távoli részein indul be, látványosan. Kezek lábak, váll, stb, és utoljára marad a köldök és környéke. De-10 kiló már ott is meg fog látszani.

Hasizom erősítő gyakorlatokat végezz, hogy tónusba kerüljön az alhas, stb. Már az sokat segít.

aug. 19. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Az asszonynak is húsos a szeméremdombja, nekem bejön, szoktam neki harapdálni.🤣
aug. 19. 13:34
 7/11 anonim válasza:
78%
Igen, onnan is lefog menni.
aug. 19. 14:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mikor fog lemenni. Amikor már teljesen elfogyott vagy előbb, ez ugyanis alkati. Van akinek 40 kilósan is husi.
aug. 19. 16:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nyilván genetikusan húsosabb fajta, de amúgy is van rajtam fölösleg, és logikusnak tűnt, hogy oda is rakódott zsír, de nem voltam biztos abban, hogy ez visszaforditható valamennyire.
aug. 19. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Felénk ezt nunidombnak hívják.
aug. 19. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!