Mennyit lehet fogyni a szeméremdombról?
Ha nem nyomom be a vonalzót, akkor 16cm hosszú a péniszem. Ha viszont teljesen benyomom a szeméremcsontomig, akkor 18cm-t mutat.
Bár így tökéletes a szex és így is tetszek magamnak, az mégis csak jobban nagyon tetszene, ha a teljes látszódna.
Sajnos 97kg vagyok 1,81 méter magasságra.
Tudom, hogy nincs helyi fogyás. Mindenhonnan fogy az ember, ha fogy.
Na de mennyit lehet fogyni a szeméremdombról?
Mennyit kéne fogynom, hogy egészen eltűnjön onnan a zsír, illetve hogy maximum fél centi legyen ott?
(Most legalább 2-3 centi zsír van ott.)
Van ezzel valakinek tapasztalata?
Tehát hogy figyelte mennyi(cm) zsír van a szeméremdombján fogyás előtt és után.
1-es ez bocsánat de nem igaz. Leírod hogy nincs helyi fogyás, majd azt írod hogy csak hasra kell edzenie és csak onnan megy le. Gratulálok.
Szóval nincs helyi fogyás kérdező. A fogyás az étrenddel kezdődik. A lényeg hogy kevesebb legyen a bevitt kalória, mint amennyit felhasználsz.
Mozgás terén ha nem akarsz izmosodni, csak fogyni akkor pedig kardió edzést javaslok. Ehhez nem kell súlyzó, és a youtube is tele van ezekkel. Szóval megtalálhatod a számodra megfelelőt.
Mivel nem vészes a súlyfelesleg, így kétlem hogy a lágyékról nagyon menne le bármennyi is. Max fél centi.
Magasságodhoz képest nem sok a súlyod. Ebben az esetben szinte reménytelen, hogy jelentős mennyiség eltünjön a szem. dombodról.
Ahhoz, hogy ott is alakulj, lekéne dobni kb 20 kilót. Akkor meg te már nem néznél ki jól.
Szerintem ne erőltesd a dolgot.
Ha 120 kiló lennél, akkor igen, de így biztos hogy nem.
Köszönöm a válaszokat!
Az interneten is keresgéltem ezügyben egyébként.
Ott azt írják, hogy a 92kg a 180cm-hez túlsúlyosnak számít és hogy az ideális 72-76kg között lenne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!