Technikailag lehetséges, viszont inkább ne támassz magad elé ilyen nagy célokat, mert ha nem sikerül akkor csalódott leszel, és potenciálisan fel is adhatod.
Én 6 hónap alatt adtam le 30 kilót, 22 éves lány, 164 cm, szintén 125 kilóról indultam. Tehát hozzád hasonló paraméterekkel. A havi -3 kg/heti -1 fixen lemegy most, erre álltam be. Viszont, már ennek a fogyásnak a mértéke is veszélyesen súrolja az egészségtelen határát, és nem feltétlen ajánlanám másoknak sem. Persze külső szemmel nem igazán jön le, de elég nagy kalóriadeficitben kell lenni folyamatosan, amihez nagyon szigorú táplálkozási szokások, és rendszeres testmozgás kell. Nekem hónapok kellettek ahhoz is hogy kitapasztaljam mikor, mennyit és miből egyek, mert a legelején borzalmasan ingadozott a vércukrom és a közérzetem is rossz volt a túl kevés kalóriabevitel miatt. Egy ponton még a menstruációm is kimaradt egy hónapot pont emiatt. Hála a jó égnek most már tudom hogy hogy tartsam magam jól, és ne egyek túl keveset.
Ezen kívül a túl gyors fogyás eredménye amit nem említettek itt, az a lógó bőr. Extrém nagy súlynál mindig hátra fog maradni valamennyi megereszkedett bőr, de ezt minimalizálni lehet azzal ha a fogyás lassú és egyenletes. Én már most látom hogy ha lefogyok fog kelleni a bőrplasztika, különösen karokon, hason, mellen, hátnál, combokon. Nem mennék bele a részletekbe, de a mellemnél például olyan mértékű a visszamaradt bőr hogy egy jó 15 cm a lelógása a régi kinézetéhez képest, és örülök ha nem ér épp a köldökömig 😶 Az ilyen mértékű megereszkedett bőr meg pont amiatt van mert aránylag gyorsan fogytam sokat. Teszem hozzá hogy fiatal vagyok, tehát még így is gyorsabban regenerálódok. Szóval, erre is gondolni kell ha túl gyorsan akarnál lefogyni.
Őszintén szólva én inkább ajánlom a lassú de egyenletes fogyást, mert az tartható és kevesebb esély lesz arra hogy két hét után feladod.
Simán, de 1 éven át minden héten kb 1 kg-ot fogyni picit megterhelő a szervezetnek. Szerintem ez már nem egészséges és hosszútávon nem feltétlenül garantál jó eredményt, ha sikerül is teljesítened.
50kg-nak legalább 2 évet adnék. Után meg persze még legalább ennyi idő, hogy megszokd és ha picit elengeded magad, nem fogsz vadul hízni.
Ez minimum egy 4-5 éves project.
Szerintem a 67 kilóra legalább 3 évet számolj. Az elején gyors lesz, aztán egyre lassabb és lassabb. A vége felé már jó ha havi 1,5-2 kg megy csak le.
De most teljesen felesleges ezen agyalnod, csak kezd el, aztán egyszer majd csak vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!