Ez sok egy tinédzsernek?
Reggeli: "Egy sajtosrúd és kokúszrúd
Ebéd: "ránttohús rizibizivel és kettő savanyúuborkával
Uzsonna: "rozskenyér és vaj és egy szelet fehér lapkasajt (utána ettem még egyet simán) azután megettem egy ilyen kis kerek nasit ami piskóta volt. Aztán csak pár óra elteltével ettem még egy kis ránttohúst és rizibzit és most egy sajtburgert. Tudom hogy kicsit túl regalom de ilyenkor elkap egyfajta szorongás ha napi 3-adagnál többet edzek
"Én nagyon soknak gondolom"
Mit?
"minimum háromszor kellene ennem"
De mennyit és mit?
"az pont belefér."
Mi? A minimum háromszori étkezés? Ötszöri is beleférne (mibe?), az még egészségesebb lenne. Többször kevesebbet.
Adataid?
Van, vagy volt valaha neked bármiféle valós elhízási problémád, vagy csak a fejedben van pszichológiai gond? Nekem már az fura, hogy fiúként képes vagy hosszasan leállni ilyen témán rugózni, görcsölni, szorongani. 10-ből 8 emberen eleve nincs mit számolgatni, mert akkor se tudna hízni, ha lenyelne egy elefántot.
Amúgy egy 16 éves cingár gyerek legfőbb vágya, hogy végre emberesedjen. Hát érdekesen vagy te összerakva...
Akkor ne légy itt, ha olyan veszélyes az oldal. 🙃
Ennyi kaját az 40 kilós ismerődöm szokott megenni, de ő amellé 145 centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!