Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy tinédzsernek?

Ez sok egy tinédzsernek?

Figyelt kérdés

Reggeli: "Egy sajtosrúd és kokúszrúd

Ebéd: "ránttohús rizibizivel és kettő savanyúuborkával

Uzsonna: "rozskenyér és vaj és egy szelet fehér lapkasajt (utána ettem még egyet simán) azután megettem egy ilyen kis kerek nasit ami piskóta volt. Aztán csak pár óra elteltével ettem még egy kis ránttohúst és rizibzit és most egy sajtburgert. Tudom hogy kicsit túl regalom de ilyenkor elkap egyfajta szorongás ha napi 3-adagnál többet edzek

aug. 11. 22:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most akkor mi van?
aug. 12. 14:24
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem éheztetem magam csak annyit eszek amennyit én jónak látok változtatok at étrendemen és kész.
aug. 12. 14:44
 23/31 anonim ***** válasza:

"Én nagyon soknak gondolom"

Mit?

"minimum háromszor kellene ennem"

De mennyit és mit?

"az pont belefér."

Mi? A minimum háromszori étkezés? Ötszöri is beleférne (mibe?), az még egészségesebb lenne. Többször kevesebbet.

aug. 12. 15:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Adataid?

Van, vagy volt valaha neked bármiféle valós elhízási problémád, vagy csak a fejedben van pszichológiai gond? Nekem már az fura, hogy fiúként képes vagy hosszasan leállni ilyen témán rugózni, görcsölni, szorongani. 10-ből 8 emberen eleve nincs mit számolgatni, mert akkor se tudna hízni, ha lenyelne egy elefántot.

Amúgy egy 16 éves cingár gyerek legfőbb vágya, hogy végre emberesedjen. Hát érdekesen vagy te összerakva...

aug. 12. 15:38
 25/31 A kérdező kommentje:
Azt írtam hogy háromszor amit anyám főz egy kisebb tányér adag kaját pl spagetitt es utána egy kis gyümölcsöt.
aug. 12. 15:45
 26/31 A kérdező kommentje:
Minek kellenek nekem az adataid? A kérdésemre válszolj és ne akarj rólam többet megtudni mert a kérdés nem erről szól. Nyilván minden tini más de ahelyett hogy ezt elfogadnád idejössz nekem pattogni és kioktatni hogy érdekes vagyok.. Neharagudj ezzel nem megbántani szeretnélek csak ez a fogalmazás félreérthető ne másokhoz hansonlíts engem.. Itt gyakorin szinte miért csak olyan emberek vannak akik kiégettek? Az ilyen 40 50-es pedók meg stb (nem rád értem) veszélyes ez az oldal....
aug. 12. 15:51
 27/31 anonim ***** válasza:

Akkor ne légy itt, ha olyan veszélyes az oldal. 🙃

Ennyi kaját az 40 kilós ismerődöm szokott megenni, de ő amellé 145 centi.

aug. 12. 18:02
 28/31 anonim válasza:
Sportolj valamit, egyél sok húst és krumplit (nagyon sok húst)
aug. 12. 20:11
 29/31 anonim ***** válasza:
"De akkor most a sajtburger károkat fog okozni bennem?" Igen. És nyugodtan egyél többet is, csak ne ilyen sz.rokat. Az "egy kis szőlő" helyett beletehetnéd rendesen az étrendedbe a vitamindús kajákat, például reggelinél ehetnél gyümölcssalátát/ihatnál smoothie-t. Finom, és egészséges a sajtosrúd meg a kókuszrúd helyett.
aug. 12. 20:16
 30/31 A kérdező kommentje:
És milyen károkat? Súlyos probléma lehet belőle? Nagyon ritkán szoktam enni.
aug. 12. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!