Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy tinédzsernek?

Ez sok egy tinédzsernek?

Figyelt kérdés

Reggeli: "Egy sajtosrúd és kokúszrúd

Ebéd: "ránttohús rizibizivel és kettő savanyúuborkával

Uzsonna: "rozskenyér és vaj és egy szelet fehér lapkasajt (utána ettem még egyet simán) azután megettem egy ilyen kis kerek nasit ami piskóta volt. Aztán csak pár óra elteltével ettem még egy kis ránttohúst és rizibzit és most egy sajtburgert. Tudom hogy kicsit túl regalom de ilyenkor elkap egyfajta szorongás ha napi 3-adagnál többet edzek

aug. 11. 22:06
A kérdező szavazást indított:
Kövér leszel
Nem túl sok de nem js kevés
Nem sok de egyél több gyümölcsöt/-zöldséget
Belefér
35 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
A napi 5 étkezés is teljesen egészséges lenne. Ez pedig egy tininek is kevés. És xar is. Nem minőségi ételeket eszel.
aug. 11. 22:07
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmad nincs a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjairól, és bevallottan pszichés problémáid vannak. Így nehéz lesz.
aug. 11. 22:10
 3/31 A kérdező kommentje:
De ezt szerintem most kicsit túl toltam. A tanáraim azt mondják hogy ne görcsöljek folyton ezen ennyit de én nem tudok rájuk hallgatni mertén ezt nagyon fontosnak érzem hogy vékony maradjak. Egy elbaszott sz*r vagyok hogy nem tudtam ellenállni...
aug. 11. 22:12
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichológushoz, ő fog segíteni, nyugi!
aug. 11. 22:15
 5/31 A kérdező kommentje:
Huh nekem nem kell pszichológus, köszönöm hogy próbálsz tanácsot adni ami kedves tőled de ez nem a pszichológiai kategóriába tartozik. Egy tininek nem szabad sokat ennie mert felnőtt korára nem fog kiférni az ajtón (De ez csak az én véleményem mindenki úgy csinálja ahogy szeretné).
aug. 11. 22:20
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem sok, csak semmit nem ér, nem jó. Minden evés után egy nasi, minek?
aug. 11. 22:31
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem minden evés után. Mindennap megeszek valami kis édességet (nem sokat). De ha eszek Mindennap valami gyümölcsöt pl banánt az kezdésnek jó?
aug. 11. 22:37
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen gyümölcs jó, köztes evésnek.

Lehet napi 3, a többi legyen valami egészen más. Gyümölcs, magvak, sajtok, turmix.

aug. 11. 22:49
 9/31 A kérdező kommentje:
De édességet ehetek? Napi egy kis csoki az jó gyümölcs mellett?
aug. 11. 22:55
 10/31 anonim ***** válasza:
73%

Hát nézd a feleslegesen bevitt cukor sose jó, a "gyümölcs mellett" meg hülyeség, vagy szerinted lebombázza a banán a csokit? :D

Bajod nem lesz tőle, ehetsz minden nap egy kicsit, ha egyébként odafigyelsz az étkezésre, morgásra,egészséges maradsz.

aug. 11. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!