Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy 175 cm magas lányhoz megfelelő a 65 kiló?

Evés és testképzavarral bajlódtam, december óta sportolok, napi 60 percet mozgok és megvan az eredménye mert 70 kiló voltam, és fogytam 5 kilót ami miatt boldog vagyok. Remélem hogy a testalkatom alakulni fog mert a célsúlyom 50kg. Régen sokat bántottak amiért husisabb voltam, ez nagyon sokat elvett az önbecsülésemből. Mióta fogytam 5 kilót kicsit jobban érzem magam de nem az igazi. Bár már nem bántanak, csak én nem vagyok elégedett magammal. Túl nagyok a combjaim és egyszer csinosnak vékonynak, még másik nap dagadtnak érzem magam. Ennyire vészes 175 cm és 65 kiló? Utálkozók kíméljenek.

Légyszíves.

2024. jan. 1. 22:23
A kérdező szavazást indított:
A leírásaid alapján vékony vagy
A leírásaid alapján duci/husis vagy
A leírásaid alapján molett vagy
A leírásaid alapján kövér vagy
A leírásaid alapján normális a testalkatod
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi, semmi gond veled :)
2024. jan. 1. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Az 50 nagyon kevés, annyira le ne fogyj. :) Max még egy 5-öst dobja le ha nagyon soknak érzed magad, de többet ne. Inkább edzened kéne, az szépen formál, feszesít és ami a legfontosabb: önbizalmat ad.
2024. jan. 1. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Most még rendben van a sulyod, de sajnos visszaesésben vagy.

"A célsúlyom 50 kg"

2024. jan. 1. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Most vagy pont jó!
2024. jan. 2. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy nem voltatok bunkók velem❤️ Ez kedves. Köszi a válaszokat.
2024. jan. 2. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:

A súlyod tökéletes.

" A célsúlyom 50 kg" . Ha egészsèges akarsz maradni, ezt nagyon gyorsan felejtsd el! 50kg egy 150-155 centis lánynak van rendben, nem neked.

Amúgy én 175cm 64kg és semmi bajom nincs ezzel. Nekem a 70 kilóval sem volt semmi bajom, csak tovább fogytam mint amire számítottam. Voltam kórosan elhízva is, így nagyon megbecsülöm azt ahová eljutottam, mert sokat küzdöttem érte, hosszú évekig.

2024. jan. 2. 14:19
 7/7 anonim válasza:

175cm/50kg????

Nagyon kevés.

Ami most van pont jó.

2024. jan. 4. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!