Hogyha 155 cm magas vagyok, s 66 kiló, letudok fogyni decemberre 45 kg-ra, amenyiben mindennap szobabiciklizek 7-es fokozaton legalább 40 percet? Emellett kevés nasit, péksüteményt s káros kaját eszem.
Jó lenne tudni mit nevezel káros kajának.
Amúgy meg addig van 5 hónap. Az elején havi 1.5 utána havi 1 fog lemenni egészségesen. Szóval olyan 50 kgra le tudsz menni
🤣🤣
Nem neked fogok bizonyítani, egy hitetlennek. Ne, ne is hidd el.
De elárulok egy kis titkot: mértékletes egészséges evés, rendszeres testmozgás, napi minimum két liter víz, nulla káros szenvedély. Tessék. Szívesen. 😉
"159 centihez vagyok 45 kg. Nagyon jól nézek ki, sportos, enyhén izmos is vagyok"
45 kilóval enyhén se vagy izmos, de a lényeg, hogy te annak lásd magad, és boldog legyél.
Te, mint egy senki, aki nem is ismer, nem is láttál még, te biztosan jobban tudod, mint én. 🤣🤦
Szoktál otthon 10 kg-s súlyzóval edzeni? Szoktál 10 km-t futni?
Én mind a kettőt végzem.
Nem, nem lesz csontváz, csak a magadfajta beszűkült gondolkodásúak hiszik azt.
Aki, egészséges, vitamindús étkezést folytat, rendszeresen mozog, mint én, annak nincs vitaminhiánya, és nem fogja könnyen visszaszedni a kilókat, mert egy életvitelt folytat, ami számotokra teljesen elképzelhetetlen, mert ti nem úgy éltek. És azt hiszitek, hogy ami más, mint a tiétek, az nem is létezik, vagy rossz.
Mint már írtam fentebb, 159 centihez vagyok 45 kg. Teljesen makk egészséges, sportos, fitt nő vagyok. Nem vagyok csontváz, nincs vitaminhiányom, nem szedem vissza a kg-kat, sőt, soha nem esem össze egyik nap végére se.. 🤣🤦👏
155 centihez 45 kiló az <19-es BMI, vagyis nagyon az egészségesnek mondott tartomány alja. Ebbe nem fér bele se izom, se zsír.
Abból a 66 kilóból maximum(!) 8-10-et tudsz leadni, a testzsír arányt pedig 18-22%-ra belőni. Többet megpróbálni sem érdemes.
A kérdező 4 centivel alacsonyabb, mint én. Gondolom ezt is számításba vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!