Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fogyókúra sikerült...

Melyik fogyókúra sikerült neked, és mennyit fogytál vele?

Figyelt kérdés
2024. júl. 30. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kalóriat számoltam, a napi limitem 1800 kalória volt. Mellette hetente 1-2 alkalommal kerékpároztam 2 órát és 12 kilót fogytam.
2024. aug. 1. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Ugyanazt eszem, csak egészségesebben felépítve és az ebéd van kicsit másképp felépítve. 2 liter víz elfogy egy nap alatt. 5 kiló minusznál járok. Persze a csokit és csipszez elhagytam. :D 5 kilót fogytam. Az elején gyors volt a tempó, most kicsit lassabb, de remélem nem áll le. Én mindenesetre meg vagyok elégedve. A diétám egyik velejárója a sok pisilés. Ma már a liftben csatoltam ki az övemet és gomboltam ki a nadrágomat, pedig kevesebb mint egy órára mentem el itthonról. Az, hogy bizonyos időkben nem merek itthonról elmenni, mert félek, hogy mi lesz ha pisilnem kell meg az, hogy a ház közeleben olyan érzésem van, mintha egy kő lenne a hólyagom helyén, nem a legkellemesebb része a diétának, de ez a legkevesebb. Cserébe végre jó alakom lesz.
aug. 5. 19:06
 13/20 A kérdező kommentje:
12: Ezt a pisilést mivel éred el? A 2 L vízzel? És ez is hozzájárul a fogyáshoz, kiviszi az anyagokat?
aug. 5. 19:32
 14/20 anonim ***** válasza:
13, én azt olvastam igen, hogy jo fogyókúra alatt a 2 liter viz.
aug. 5. 19:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát, én rosszul lennék ennyit inni, de a célért mindent. :o)
aug. 5. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Pacsi
aug. 5. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Az ember a testmozgástól fogy le, a fogyókúrák ezért nem érnek semmit.

De én is kíváncsi vagyok, hogy vane olyan fogyókúra ami bevált valakinek. Szerintem nincs ilyen ember.

szept. 15. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez Szűcs Ildikó edzésmester programja.

A testépítésben teljesen bevált.

Ami nem vált be, az a teljes erőbedobással való futópadozás. Rosszul lettem tőle, lezsibbadt a fél arcom. Ct nem mutatott ki semmit.

De nem csak a teljes erőbedobással való edzés van benne, van benne kímélőbb edzés is, válaszd azt.

szept. 15. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Röviden: kalóriaminusz.

Hosszabban: ahogy az első leírta.

szept. 16. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom hogy ez egy élethosszig tartó harc. Mondhatják,hogy egy idő után hiányzik a sport,na én az a fajta vagyok,akinek egy percig nem hiányozna,ha nem lehetne vele fogyni,vagy formasodni,biztos nem mozognek. Lassan negyven vagyok,ezerféle mozgást próbáltam,ideig óráig egy kicsit talán szeretem,de ennyi. Slowpoke vagyok,ez van. Diéta ugyanez. Én kalóriát számolok. Ez vált be. Utálom minden percét..na jó ez nem igaz,de szeretek enni,sokat,jókat és alacsony vagyok,ülőmunkát van,nem tehetem. Én tartom a súlyom,de minden nap megfizetem az árát. Sokszor gondolom sok azon leszek inkább kövér és boldog,de nem mert koveren még kevésbé voltam boldog.

Én a szűkebb tágabb környezetemben is azt látom,folyamatos őnfegyelem kell.volt aki évekig tartotta a súlyát,de jött egy kis megingás,mert mindenkinek jön,a különbség csak az,valaki el is dobja a gyeplőt,vagy sem. Ez egy élethosszig tartó harc.

szept. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!