Melyik fogyókúra sikerült neked, és mennyit fogytál vele?
Az ember a testmozgástól fogy le, a fogyókúrák ezért nem érnek semmit.
De én is kíváncsi vagyok, hogy vane olyan fogyókúra ami bevált valakinek. Szerintem nincs ilyen ember.
Ez Szűcs Ildikó edzésmester programja.
A testépítésben teljesen bevált.
Ami nem vált be, az a teljes erőbedobással való futópadozás. Rosszul lettem tőle, lezsibbadt a fél arcom. Ct nem mutatott ki semmit.
De nem csak a teljes erőbedobással való edzés van benne, van benne kímélőbb edzés is, válaszd azt.
Röviden: kalóriaminusz.
Hosszabban: ahogy az első leírta.
Saját tapasztalatom hogy ez egy élethosszig tartó harc. Mondhatják,hogy egy idő után hiányzik a sport,na én az a fajta vagyok,akinek egy percig nem hiányozna,ha nem lehetne vele fogyni,vagy formasodni,biztos nem mozognek. Lassan negyven vagyok,ezerféle mozgást próbáltam,ideig óráig egy kicsit talán szeretem,de ennyi. Slowpoke vagyok,ez van. Diéta ugyanez. Én kalóriát számolok. Ez vált be. Utálom minden percét..na jó ez nem igaz,de szeretek enni,sokat,jókat és alacsony vagyok,ülőmunkát van,nem tehetem. Én tartom a súlyom,de minden nap megfizetem az árát. Sokszor gondolom sok azon leszek inkább kövér és boldog,de nem mert koveren még kevésbé voltam boldog.
Én a szűkebb tágabb környezetemben is azt látom,folyamatos őnfegyelem kell.volt aki évekig tartotta a súlyát,de jött egy kis megingás,mert mindenkinek jön,a különbség csak az,valaki el is dobja a gyeplőt,vagy sem. Ez egy élethosszig tartó harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!