50 felé közeledve nőként kinek hogyan sikerült fogynia?
Figyelt kérdés
Évek óta kialakult rossz szokásokkal meg sok-sok kiló plusszal?
Miket változtattál?
2022. dec. 28. 18:02
1/3 anonim válasza:
Új szokások, életmódváltás, kalóriaszámolás (kaloriabazis.hu), sport elkezdése, az eredmény egy év alatt -15 kg, meg teljesen más közérzet, azóta is tartom a súlyomat is meg ezt az életmódot is.
2/3 anonim válasza:
Háziorvos, endokrinológiai kivizsgálás első körben.
Lisztes, cukros dolgok minimalizálása, minél több zöldség az összes étkezésben.
3/3 anonim válasza:
En mult februarban ket hetig covidos voltam. Alig tudtam enni, es lefogytam kb. 6 vagy 7 kilot. Borzasztoan meglepodtem rajta, hogy ilyen sokat. Utana elkezdtem nagyon odafigyelni, es sokkal kevesebbet enni, mint a betegseg elott, (amikor is gyakorlatilag zabaltam es 80 kilo voltam...), Azota is tartom a sulyvesztes utani sulyomat. Nem mondtam le semmilyen finomsagrol, csak sokkal kevesebbet eszem beloluk is. Nekem igy jott ossze. Persze a rendszeres sportot beiktatni az ember eletebe sosem keso, de ez nekem meg nem sikerult sajnos. Nagyon jo lenne az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!